Szacuny
17
Napisanych postów
7513
Wiek
28 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
58469
A smak, przydatność w kuchni nie ma już dla Ciebie żadnego znaczenia? Oba naraz, z wpc rób sobie szejki, ciasta i ciasteczka itp. a kurczaka jesz z czym lubisz i sprawa rozwiązana.
BTW jak już interesujesz się tanimi źródłami białka to polecam podroby.
"Nie głaskało mnie życie po głowie
Nie pijałem ptasiego mleka
No, i dobrze! No - i na zdrowie!
Tak wyrasta się na człowieka!"
Szacuny
17707
Napisanych postów
132168
Wiek
39 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460711
Zawsze żywność powinna być lepszym wyjściem od odżywek, ale pieron wie co teraz tam pakują do tych kurczaków, nie musisz dorzucać kolejnej piersi, pomyśl o innym mięsie
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
4
Napisanych postów
118
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
3380
W trakcie procesów technologicznych, które zachodzą przy produkcji odżywek jest tracone wiele mikroskładników (enzymy, witaminy itd.). Na czarno-białym forum, pewien forumowicz opisywał, że ze względu na zmianę pracy zamienił 300g białka pochodzącego z żarcia na 150g z mięsa i 150g z prochu. Wyniki? Spadek siły, zwiotczałe mięśnie, ogólny spadek formy. Ergo: suplement powinien pozostać tylko suplementem (dodatkiem). Nie podstawą! Nie twierdzę, że białka w prochu są ogólnie do kitu, ale wszystko ma swój czas i swoje miejsce.