Co do białek to na oko. Wolę wyciągnąć jak są jeszcze lekko mokre bo jak za długo przetrzymasz to są zbite i twarde, typowy zakalec :)
...
Napisał(a)
Hahah
Co do białek to na oko. Wolę wyciągnąć jak są jeszcze lekko mokre bo jak za długo przetrzymasz to są zbite i twarde, typowy zakalec :)
Co do białek to na oko. Wolę wyciągnąć jak są jeszcze lekko mokre bo jak za długo przetrzymasz to są zbite i twarde, typowy zakalec :)
...
Napisał(a)
Ubij białka, dodaj wheya, żółtka, słodzik, trochę zmielonego twarogu i do pieca- szybko. dużo białka i smacznie
...
Napisał(a)
Twarogu nie mogę dlatego marchewka i wheya też nie bardzo bo to izolat więc pewnie będą same ubite białka, żółtka, marchewka, słodzik, cynamon, goździki, kardamon, gałka m.
...
Napisał(a)
Kumam bazę. Coś tam kombinuj wiem, że też na fasoli da radę ciasto ukręcić Tylko będziesz sadzić dobre bOnki.
...
Napisał(a)
bOnki bOnkami ale fasola ma w chu węgli :C do 50g na 100g
...
Napisał(a)
Twaróg źle, węgle źle- to znaczy, że debiuty są blisko i zostaje Ci ciastko z mikrofali
...
Napisał(a)
Jak widać i tak sobie radze trzeba kombinować ale przecież to jest najfajniejsze w kuchni :)
...
Napisał(a)
I git. Oswobodzili mi palec, to teraz też będę sobie więcej kombinować Smaczne jedzenie to połowa sukcesu. Mniej myślisz o tym, żeby zacheatować. Ty masz zawody, to już ogóle motywacji za pewne nie brakuje.
...
Napisał(a)
Mam nadzieję, że tu taka cisza, bo właśnie szykujesz wypiskę składającą się z masy fotek Twojego żarcia.
ಠ_ಠ
Poprzedni temat
Moja przemiana z IHS
Polecane artykuły