SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Kupujemy,kupujemy 2

temat działu:

Doping

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 245154

Ankieta

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 2406 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 80948
.Skowron.
Wlodiii
ogólnie powiem wam Pany że cały czas wpyerdalalem te piersi z biedry i wydawało mi się że są ok, ale ostatnio się zgadałem z typkiem co ma hurtownie mięsa i mówił mi że te piersi z biedronki pakowane to jest hoojnia, mówił że jest to psikane jakimś hoojstwem żeby pęczniało, posłuchałem go i wziąłem od niego dla odmiany, uwieżcie mi że bardzo duża różnica jest! te od niego po takim samym czasie gotowanie są o wiele bardziej soczyste i w ogóle jak dla mnie dużo smaczniejsze, mówił też żebym sobie zważył piersi przed zamrożeniem od niego i z biedry i po rozmrożeniu też zważył, i ponoć ma być różnica, ale jeszcze tego nie sprawdziłem



no te cyce z biedy musza pewnie spelniac jakies normy i nie maja duzo bialego syfu, ale za to odkuwaja sobie wstrzykujac do nich wode czy ch*j wie co, zeby wiecej wazyly. Przyklad z wczoraj, kupilem paczke 720g, po odkrojeniu czesci niejadalnych 690g, wiec nie jest zle, po usmazeniu wyszlo... 480g (z czego ~15g to przyprawy). az uwierzyc nie moglem %)
ciekawe czy na hali mirowskiej babery sprzedaja jakies wiejskie kurczaki, bede musial sie przejsc

Ja kupuje w miesnym gdzie Niby sa dostawy swieze codziennie i zawsze ugotowane wazy 150-170 g mniej od surowego to chyba normalne?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 285 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 3144
po obróbce zawsze waga się zmienia...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 5121 Wiek 111 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 82037
Italian_hulk
po obróbce zawsze waga się zmienia...


niektórzy by chcieli kupić 1kg surowego a po usmażeniu mieć 2kg albo 3 co za naród
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Seewy Piękny Zbyszek
Ekspert
Szacuny 116 Napisanych postów 21032 Wiek 40 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 208598
konamb
Italian_hulk
po obróbce zawsze waga się zmienia...


niektórzy by chcieli kupić 1kg surowego a po usmażeniu mieć 2kg albo 3 co za naród


pewnie, Ty bys nie chcial?

FITNESS ACADEMY King Square Kraków


"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 537 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 7435
Każdy by chciał ale takie czary to nie w Polsce
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 643 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 45510
W Realu od jutra kura 12,99zł/kg.
W Tesco od jutra kura 13,99zł/kg.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 658 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 7390
Bylem w biedrze bo ktos pisal ,ze kura sie poprawila ale ostatnio kupilem 5kg kury ktora smierdziala , wiec teraz juz sie nie dam. Otworzylem jedno opakowanie, syf jakby byly zgnile tylko umyte. Odradzam komu kolwiek kupowanie w biedronce, nie ma tam juz dla mnie NIC
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 524 Napisanych postów 3303 Wiek 42 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 130901
chyba nikt nie pomyslal ze po obrobce jednak woda wyparowywuje.. co jak co no ale sorry nikt nie musi pompowac tego wodą.. jesli zalozmy ze w 500g kury jest 100g bialka to czy zostanie z tego 350 czy 400 po usmazeniu to i tak dalej te 100g bialka w tym bedzie siedzialo.. biologii nie przeskoczysz zreszta wedzona kielbacha to dobry przyklad albo te suche fjutki beef do chrupania.. tak wysuszone ze maja 50g bialka/100g produktu. mnie to nawet cieszy, mniej do wpychania w siebie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94927 Napisanych postów 364912 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670438
PiotrG
Bylem w biedrze bo ktos pisal ,ze kura sie poprawila ale ostatnio kupilem 5kg kury ktora smierdziala , wiec teraz juz sie nie dam. Otworzylem jedno opakowanie, syf jakby byly zgnile tylko umyte. Odradzam komu kolwiek kupowanie w biedronce, nie ma tam juz dla mnie NIC


zależy od regionu chyba i biedry,bo są filety z róznych firm.Panowie co by mi zależało nie wiem ile juz kupiłem fileta w biedrze ale myslę że ze kilka set kilo,ze dwa razy może pojedyncze paczki były takie średnie jak kupowałem ostatki z lodówki i był krótki termin,te co brałem przed wczoraj,ładne pachnace.Przepakowywałem wykrajałem(mało co) i w zamrażarkę

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 999 Wiek 39 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 61995
Piotr to ja pisałem, ale tez na poczatku pojechalem po 1 pake z tym terminem do 09 i byla okej jak na biedre.
Bo gdybym mial kupic tak jak ostatnio i sie meczyc to jednak wole dac 3zl wiecej w lidlu.

U nas chyba ze świata drobiu w mazowieckim.
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Kara za doping

Następny temat

prosze o rade !

WHEY premium