Wygląda to tak;
1. 6 jaj, trochę majonezu, 2 pomidory- 40 g białka, 50 tłuszczy.
2. 200 g. fileta, 75 g orzechów wł, dużo warzyw - 40 g. białka, 40 g tłuszczy.
3. 200 g, fileta, 50 ml.oliwy, dużo warzyw - 40 g. białka, 50 g. tłuszczy.
4. To samo co w posiłku nr. 3
5. 200 gram makreli lub innej ryby, dużo warzyw - 40g. białka, 30 g. tłuszczy
6. 100 gram twarogu - 20 g białka
Moje zapotrzebowanie wyliczyłem na około 3000 kcal, białka 2 g na kg, zatem 220 g( 880kcal), węgli z warzyw max 30 g(120kcal, zatem pozostałem 2000 kcal to tłuszcze co daje nam około 222 g tłuszczy. Czy dobrze to wszystko wygląda? Poproszę o porady i uwagi.