1. Pracuję na 3 zmiany więc to między którymi posiłkami ćwiczę zmienia się tak jak i kolejność posiłków odpowiednio do tego
2. Posiłek nazwany "przekąska" jest czymś co pozwala mi wytrzymać po śniadaniu które jem w domu do przerwy którą mamy w pracy (można tu wsadzić cokolwiek innego jednak chodzi mi o szybkość i prostotę spożycia)
3. Mięsa jak i źródła ww będą wiadomo zmieniane w celu urozmaicenia, do każdego posiłku staram się wcisnąć warzywa
4. Jak wygląda sprawa z tłuszczami w posiłkach około treningowych? kiedyś czytałem żeby unikać takiej kombinacji i nie wiem na ile nadal jest to aktualne
5. Dochodzi do tego suplementacja wyciągiem z zielonej herbaty, witaminkami z olimpu, w późniejszym stadium dorzucony będzie jakiś spalacz
6. Nie za dużo tych węgli?
Płeć : mężczyzna
Wiek : 24
Waga : 88
Wzrost : 183
Obwód klatki : 109
Obwód ramienia : 41
Obwód talii : 89
Obwód uda : 62
Obwód łydki : 42
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 18%
Aktywność w ciągu dnia : praca fizyczna (magazyn)
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3x w tygodniu siłownia - split, w dni nietreningowe rower lub bieganie
Cel : redukcja rozłożona w czasie
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : zdrowy ;)
Preferowane formy aktywności fizycznej : Siłownia
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : kreatyna, omega-3, odżywki białkowe, spalacz hydroxycut, bcaa
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : jak najbardziej tak
Stosowane wcześniej diety : zbilansowana
Za wszelką pomoc serdecznie z góry dziękuję :)