SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Kupujemy,kupujemy 2

temat działu:

Doping

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 245327

Ankieta

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 16366 Wiek 34 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 89130
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 5252 Wiek 37 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 12823
Ale ja się nie spinam przecież
Te antrykoty chvjowe są :-/

. . . Wolę zginąć stojąc, niż żyć na kolanach . . .

. . . nie narzekaj że masz pod górkę, skoro zmierzasz na szczyt . . .

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51569 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Zambo19
jajka podobno w realu 2.50 za 10 "m"


...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rkarpinski Natural SFD Team
Ekspert
Szacuny 1596 Napisanych postów 56736 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 264393
A Ty dive nie masz reala :P Taka sytuacja :D

Co do woła, te roladki z lidla po 1h45min duszenia w końcu były miękkie i kruche jak trzeba.

Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 5252 Wiek 37 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 12823
Ja sobie tnę na małe kawałeczki, daję przyprawę do kebaba i smażę to później na lnianym najpierw trochę duszę później na max ogień - 15-20 minut i gotowe i pycha

. . . Wolę zginąć stojąc, niż żyć na kolanach . . .

. . . nie narzekaj że masz pod górkę, skoro zmierzasz na szczyt . . .

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51569 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
rkarpinski
A Ty dive nie masz reala :P Taka sytuacja :D



Musze sie w koncu z tej dziury wyprowadzic....
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rkarpinski Natural SFD Team
Ekspert
Szacuny 1596 Napisanych postów 56736 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 264393
maciek-gda
Ja sobie tnę na małe kawałeczki, daję przyprawę do kebaba i smażę to później na lnianym najpierw trochę duszę później na max ogień - 15-20 minut i gotowe i pycha


Olej lniany z tego co wiem nie nadaje się do obróbki cieplnej, czy mam mylne informacje?

Czy na oleju lnianym można smażyć?
Na oleju lnianym nie wolno smażyć. Nie można go także podgrzewać ani gotować, ponieważ traci ulega on oksydacji (utlenianiu), traci swoje cenne właściwości a nawet staje się toksyczny.

Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 5252 Wiek 37 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 12823
No to klops, będę smażył teraz na pamie dalej
Dzięki że napisałeś bo zużyłem niedużo bo wcześniej lnianego nie używałem

Zmieniony przez - maciek-gda w dniu 2013-05-15 13:40:01

. . . Wolę zginąć stojąc, niż żyć na kolanach . . .

. . . nie narzekaj że masz pod górkę, skoro zmierzasz na szczyt . . .

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1568 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 15161
lodzianin1
mozna



A jak zastapie na jakies pare dni calkowicie oliwe z oliwek na olej z winogron to bedzie zle? Czytalem juz rozne opinie ze omegi6 jest za duzo w tym z winogron itd. Zawsze pilem jakos 40ml lnianego dziennie i z 50ml oliwy.

Co mnie nie zabiję,to mnie wzmocni...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51569 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
rkarpinski
maciek-gda
Ja sobie tnę na małe kawałeczki, daję przyprawę do kebaba i smażę to później na lnianym najpierw trochę duszę później na max ogień - 15-20 minut i gotowe i pycha


Olej lniany z tego co wiem nie nadaje się do obróbki cieplnej, czy mam mylne informacje?

Czy na oleju lnianym można smażyć?
Na oleju lnianym nie wolno smażyć. Nie można go także podgrzewać ani gotować, ponieważ traci ulega on oksydacji (utlenianiu), traci swoje cenne właściwości a nawet staje się toksyczny.


Raz sprobowalem podsmazyc na lnianym (bo innego nie mialem) takiego smrodu to sie nie spodziewalem, cos strasznego !
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Kara za doping

Następny temat

prosze o rade !

WHEY premium