Szacuny
41
Napisanych postów
4946
Wiek
6 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
42640
Co do kurczaków pozostańmy przy swoich zdaniach, kto jadł te za 10 i 35 pln ..widzi rożnicę.
Odnośnie białek udzieliliśmy wydaje się dość wyczerpującej odpowiedzi.
OLIMP dokłada wszelkich starań aby produkt finalny był na najwyższym możliwym do osiągnięcia poziomie i wierzymy ,że pomimo wzrostu cen podyktowanego czynnikami niezależnymi jest to jedyna ,słuszna droga do zadowolenia klienta, który ponad wszystko i zawsze ma prawo wyboru
Szacuny
128
Napisanych postów
9767
Wiek
3 lata
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
23574
Ja mam często okazję porównywać sklepowe piersi z kurczaka, z wiejskimi, bo jeżdżę każdego lata na wieś, gdzie często jadam obiady u miejscowej gospodyni.
A kto wierzy w unijne przepisy i normy hodowlane, temu polecam film produkcji belgijskiej - "Głowa byka". Również z uwagi na bliską wszystkim pakerom tematykę - sterydy!!!!
Szacuny
11150
Napisanych postów
51581
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
xevisek: nie zrozumiałeś istoty mojego posta, zauważ, że odżywki tylko drożeją, podczas gdy inne dobra - jak choćby benzyna na która popyt stale rośnie - poddają się wahaniom rynku. więc gadanie o możliwie najwyższej jakości i czynnikach niezależnych nie do końca do mnie trafia.
Szacuny
128
Napisanych postów
9767
Wiek
3 lata
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
23574
Widząc - ile wody cieknie z tych supermarketowych piersi kurczaka, mam wątpliwości, czy znajdziemy w nich tabelaryczną zawartość białka - 22 procent. Daję im raczej 15... - to max...