...
Napisał(a)
Nie pisz posta pod postem tylko edytuj. Jw dodawaj stopniowo kalorii.
...
Napisał(a)
Kurcze czytałem sporo o białku i ludzie piszą że z produktów spożywczych trudno jest wycisnąć 2 g na kg masy, to prawda?
...
Napisał(a)
Dawniej 3g wyciskałem z samego żarcia więc nie wiem w czym problem. Jeśli masz na myśli fundusze to od razu przemyśl sobie czy chcesz pchać się w żelastwo, bo jest to jeden z najdroższych sportów na świecie. Jeśli mówisz o problemie ze zjedzeniem dużej ilości żarcia to już inna sprawa. Myślę, że KAŻDY wciśnie te 3000kcal i mniej z żarcia jak się postara.
...
Napisał(a)
Ja cały czas wyciskam ok 3/3,5g z mięsa, Hydrolizat pije tylko po treningu. Wole wydać kasę na mięso niż odżywkę.
Z każdym dniem kilka milimetrów więcej i więcej... i to najbardziej cieszy.
ON
...
Napisał(a)
Zaleca się dawkowanie białka 50 na 50,czyli 50% białka zwierzęcego,50 roślinnego. Zwierzęce to wiadomo(sery,jaja,mięcho) a roślinne (makarony,ryże,fasola). Ja jednak osobiście zalecam dostarczać większą ilość białka zwierzęcego,ze względu na jego lepszą wartość.
...
Napisał(a)
Noo ok dzieki.A i jeszcze jedno, czy orzechy posiadają białko i czy są ważne w diecie?
Zmieniony przez - onar w dniu 2012-11-17 16:59:23
Zmieniony przez - onar w dniu 2012-11-17 16:59:23
Polecane artykuły