Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
577
Witam wszystkich odwiedzających!
Jestem Jarek,21 lat niedługo będzie skończone.przygodę z CrossFitem rozpocząłem kilka miesięcy temu zamieszczajac wypiski z treningów na innym forum.Niestety sytuacja zmusiła mnie do przerwania treningów oraz udzielania się na forum,teraz gdy wszystko w miarę ogarnięte chciałbym powrócić do treningów,a że przegladałem forum i znalazłem specjalny dział dla CrossFiterów(?) postanowiłem założyć dziennik wśród "swoich" zamiast wracać na poprzednie forum.
Trochę o mnie:
wiek: 21
wzrost: 182 cm
waga: 78 kg
Wymiary,nigdy nie zwracałem na nie uwagi,ale zamieszczam:
pas(1 cm poniżej pępka): 85 cm
udo(w najgrubszym miejscu): 57 cm
łydka: 42 cm
ramie: 33 cm
klatka: 102 cm
Komentarz Wynik w CrossFicie dużo gorszy niż poprzednio,nie wiem skąd tak duży spadek.W trakcie ćwiczenia wydawało mi się że raczej poprawie wynik,a tu klapa.
Zmieniony przez - Rekin_1991 w dniu 2012-06-04 19:37:46
Szacuny
3036
Napisanych postów
51766
Wiek
34 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
349869
widzę tam max 2500 przy założeniu, że wieprzowina to karkówka, a udo liczysz masę mięsa bez kości. W sumie 2500 nie tragedia, na pierwszy rzut oka wydawało się sporo mniej, jak jadłeś tak do tej pory i przy takiej ilości węgli miałeś siły na cf, to leć śmiało dalej.
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2012-05-28 11:48:09
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
3036
Napisanych postów
51766
Wiek
34 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
349869
tak jak pisałem wywaliłbym masło roślinne na rzecz klarowanego/ekstra, słonecznik od czasu do czasu wymieniaj na inne orzechy, twaróg też niecodziennie, tu możesz dać np tłustą rybę i odpuścić wtedy już orzechy, drób wymieniaj na inne mięsa - wołowina, wieprzowina, dziczyzna, ryby.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
577
Mam dwa talerze po 21 kg do tego gryf 4kg-własnej roboty,mam różne opony do przetaczania i masę innych glamotów co mogą się przydać także daje se rade,wystarczy trochę wyobraźni.