SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

fasola konserwowa jako źródło białka

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 20483

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 464 Napisanych postów 9051 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 91259
Chilli con carne jadam z raz w tygodniu, na wołowinie. Rządzi.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 84 Wiek 12 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1155
@zalamka - dla mnie też bomba. A jeśli chodzi o tą fasolę to wiadomo, że nie traktuje jej jako jedyne lub jako główne źródło białka, ale jako dodatek. Chyba lepiej w pracy zjeść coś takiego niż np. kanapkę z szynką konserwową. A jeśli chodzi o moje podejście do tego, to oznajmiam tutaj wszem i wobec - że nie mam zamiaru być drugim Szwarcniggerem, lub innym zawodowym kulturystą.. wystarczy mi po prostu nabrać masy, siły i być bardziej umięśniony. Dziękuje za odpowiedzi :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 135 Wiek 45 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 908
Szczerze to nie wiem, czy lepsza fasola konserwowa czy szynka konserwowa ;) Ja bym wybrał szynkę z tych dwóch. A tak na serio to np. grahamkę z serkiem wiejskim albo dobrą wędliną drobiową i po bólu..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 84 Wiek 12 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1155
serek wiejski też jem i to często lub zastępuje go twarogiem, ale szukam różnych postaci białka, które można jeść w pracy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 135 Wiek 45 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 908
Ja np. piekę sobie czasami fileta z piersi w przyprawach w piekarniku w folii i traktuję to jako wędlinę do kanapek do pracy. Mało zachodu a białko jak trzeba..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 84 Wiek 12 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1155
często kurczaka jem w domu, więc żyć na samym kurczaku jest chyba trochę zbyt monotonnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 135 Wiek 45 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 908
No ameryki nie odkryjesz, jakby fasola w puszcze była dobrym źródłem białka to na pewno byś o tym wyczytał a nie wyczytałeś, więc? Jest grupa produktów które się nadają i tyle w temacie. A na marginesie piec możesz każdy rodzaj mięsa, lepsze to niż wędlina ze sklepu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 84 Wiek 12 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1155
no pewnie .. tego też już nie jadam. No cóż.. pozostanę jednak przy tej fasoli jako uzupełnienie kalorii + trochę białka na masę, ale oczywiście to nie będzie moim priorytetem żywieniowym.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
wolałbym bym zaisnwestowac w przecier pomidorowym nawet kosztem mniejszej ilośći białka

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 84 Wiek 12 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1155
ale sam przecier jest paskudny w smaku
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta redukcyjna do oceny, 110kg

Następny temat

Dieta na masę do oceny, 89kg

WHEY premium