...
Napisał(a)
@zalamka - dla mnie też bomba. A jeśli chodzi o tą fasolę to wiadomo, że nie traktuje jej jako jedyne lub jako główne źródło białka, ale jako dodatek. Chyba lepiej w pracy zjeść coś takiego niż np. kanapkę z szynką konserwową. A jeśli chodzi o moje podejście do tego, to oznajmiam tutaj wszem i wobec - że nie mam zamiaru być drugim Szwarcniggerem, lub innym zawodowym kulturystą.. wystarczy mi po prostu nabrać masy, siły i być bardziej umięśniony. Dziękuje za odpowiedzi :)
...
Napisał(a)
Szczerze to nie wiem, czy lepsza fasola konserwowa czy szynka konserwowa ;) Ja bym wybrał szynkę z tych dwóch. A tak na serio to np. grahamkę z serkiem wiejskim albo dobrą wędliną drobiową i po bólu..
...
Napisał(a)
serek wiejski też jem i to często lub zastępuje go twarogiem, ale szukam różnych postaci białka, które można jeść w pracy
...
Napisał(a)
Ja np. piekę sobie czasami fileta z piersi w przyprawach w piekarniku w folii i traktuję to jako wędlinę do kanapek do pracy. Mało zachodu a białko jak trzeba..
...
Napisał(a)
często kurczaka jem w domu, więc żyć na samym kurczaku jest chyba trochę zbyt monotonnie
...
Napisał(a)
No ameryki nie odkryjesz, jakby fasola w puszcze była dobrym źródłem białka to na pewno byś o tym wyczytał a nie wyczytałeś, więc? Jest grupa produktów które się nadają i tyle w temacie. A na marginesie piec możesz każdy rodzaj mięsa, lepsze to niż wędlina ze sklepu.
...
Napisał(a)
no pewnie .. tego też już nie jadam. No cóż.. pozostanę jednak przy tej fasoli jako uzupełnienie kalorii + trochę białka na masę, ale oczywiście to nie będzie moim priorytetem żywieniowym.
...
Napisał(a)
wolałbym bym zaisnwestowac w przecier pomidorowym nawet kosztem mniejszej ilośći białka
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Polecane artykuły