Traning 4x w tygodniu
Robie obecnie dwie partie na kązdy trening
Klatka+plecy
Biceps+triceps
Klatka+barki
Biceps+triceps
W każdy dzien dodaje cw na brzuch plus rowerek ok 40min
Nóg nie mogę robić bo jestem po operacji ACL
Posiłek IV
Kurczak lub ryba, kasza, ryż, ziemniaki
odrzywka białkowa 25g
bcaa
Posiłek V
Chleb wasa z 7 ziaren
Makrela, łosoś, śledź do wyboru
Przed snem białko 25g
Proszę was o ocenę tego obecnie co zaplanowalem i czy coś byście dodali lub zmienili. Będe wdzięczny za waszą pomoc.
Szacuny
40
Napisanych postów
6924
Wiek
34 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
117946
po co odzywka do kazdego poislku? brak zdrowych tłuszczy podlicz btw i podaj jak wygląda musisz się zdecydowac albo masa albo redukcja, bo polączyc się tego nie da
nitro daj przed treningiem, czasie treningu pij bcaa, po treningu kreatyna, odzywka bialkowa i opcjonalnie dextro/carbo (tyle prochu wystarczy, reszta naturalne skladniki odzywcze)
Szacuny
1
Napisanych postów
53
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
305
Dzieki za szybką odpowiedź postaram sie bardziej sprecyzować. Białko zgodnie z etykietą 4 razy dziennie jem je rano na czczo przed treningien po treningu i na noc
Szacuny
1
Napisanych postów
53
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
305
Jezeli chodzi o btw to nie wiem jak to obliczyć dopiero co zaczołem interesować sie dietą i ciężko mi to wszystko ogarnąć, wiem że to podstawa dlatego byłbym wdzięczny za twoją pomoc. Jezeli chodzi o zdrowe tłuszcze to co masz na myśli: oliwe z oliwek, olej lniany, orzechy itd.
Szacuny
1
Napisanych postów
53
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
305
To proszę o wskazanie kierunku co zrobić by efekty były widoczne a cały system miał rence i nogi. Nie wiem od czego zacząć a suplementy stosuje zgodnie z etykietą co pewnie twoim zdaniem jest błędem. Możesz mi pomóc?
Szacuny
1
Napisanych postów
53
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
305
No to co udało mi sie obliczyć to tyle ze potrzebuje 2200kcl ze wzoru (wagax24xwps1.2). Natomiast co do btw to pomnozyłem mase przez 2g i wyszło mi 154g na dzień do innych składników nie wiem jak sie dobrać jakie proporcje powinny być i jak to obliczyć. Mozesz podac jakies wskazowki.