...
Napisał(a)
Strasznie dużo czasu trzeba. 30g wpc, mleko, owsiane, mieszamy wszystko blenderem i mamy gainera własnej roboty. Zawsze można zmiksować twaróg jak się już naprawdę oszczędza, zamiast wpc. Więcej rzeczy miksuję i zajmuje mi to maks 5 minut.
Dziennik treningowy
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Ludi__powrót_na_SFD/_IF_+_VLCD_-t989408.html
...
Napisał(a)
O pieniądze nie chodzi , na siebie wydam każdą sumę , a gainera nie chcę brać , bo moim mało ważnym zdaniem , to jest tylko proszek zupełnie nie potrzebny :)
Chcę mieć dobre ciało :D
...
Napisał(a)
****a bzdura
5min
wsypujesz musli do blendera
zalewasz wrzątkiem
czekasz 3minuty
dosypujesz białko + trochę letniej wody i mix przez 20sekund
5min solidny posiłek
mozesz to samo robić z twarogiem i owocami
lub w wpc plus owoce
5min
wsypujesz musli do blendera
zalewasz wrzątkiem
czekasz 3minuty
dosypujesz białko + trochę letniej wody i mix przez 20sekund
5min solidny posiłek
mozesz to samo robić z twarogiem i owocami
lub w wpc plus owoce
...
Napisał(a)
Powiedz mi co to jest WPC .
I napisałeś Dosypujesz białko , w jakiej postaci ?
I napisałeś Dosypujesz białko , w jakiej postaci ?
Chcę mieć dobre ciało :D
...
Napisał(a)
WPC= koncentrat białek serwatkowych. Czyli po prostu białko w proszku.
Bardziej "hardkorowe" rzeczy można jeszcze robić z surowych jaj.
Bull Ci tutaj dobrze prawi. Z Blenderem/mikserem i mlekiem/wodą można robić za***iste rzeczy, trzeba tylko chcieć i mieć trochę weny twórczej.
Im żarcie bardziej naturalnego pochodzenia tym lepiej.
Zmieniony przez - Ludi_ w dniu 2011-09-14 20:02:55
Bardziej "hardkorowe" rzeczy można jeszcze robić z surowych jaj.
Bull Ci tutaj dobrze prawi. Z Blenderem/mikserem i mlekiem/wodą można robić za***iste rzeczy, trzeba tylko chcieć i mieć trochę weny twórczej.
Im żarcie bardziej naturalnego pochodzenia tym lepiej.
Zmieniony przez - Ludi_ w dniu 2011-09-14 20:02:55
Dziennik treningowy
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Ludi__powrót_na_SFD/_IF_+_VLCD_-t989408.html
...
Napisał(a)
pipa
4 jaja wstępnie przemiksować w blenderze
dodac 5g cukru wanilinowego + 4 słodziki rozpuszczone w łyżce wody
i do tego dolewać wolniutko wrzące mleko
po wlaniu całego mleka
czekać aż ostygnie i żłopać z uśmiechem
za***ista sprawa
Zmieniony przez - Bull w dniu 2011-09-14 20:05:31
4 jaja wstępnie przemiksować w blenderze
dodac 5g cukru wanilinowego + 4 słodziki rozpuszczone w łyżce wody
i do tego dolewać wolniutko wrzące mleko
po wlaniu całego mleka
czekać aż ostygnie i żłopać z uśmiechem
za***ista sprawa
Zmieniony przez - Bull w dniu 2011-09-14 20:05:31
...
Napisał(a)
Surowe jaja są gorsze to raz, dwa salmonella nie tylko na skorupce ale i w środku
Poza tym strawność białka z surowych o ile mnie nie myli moja pamięć to jedyne marne 60%
Poza tym strawność białka z surowych o ile mnie nie myli moja pamięć to jedyne marne 60%
Poprzedni temat
creatine xtra(activlab)+cell pump+muscle up protein
Następny temat
Po treningu
Polecane artykuły