SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Najlepsze ćwiczenia?

temat działu:

Trening w domu

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 7750

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 6881 Wiek 36 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 43831
Mi najlepiej się woda przez żołądek wchłania

Pijąc m.in uzupełniasz to co wypocisz, a zatem pić trzeba

Zmieniony przez - wazzup1988 w dniu 2011-07-28 16:22:04

W zdrowym ciele zdrowy duch

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1508 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 20209
Jak czytam te niektóre pytania to aż mi sie słabo robi.
"I w jaki sposób pić wodę"
Odpowiedz prosta: tak żeby przełknąć :)

Zamiast tracić czas na takie *******amento to zacznij ćwiczyć a sam zobaczysz co i jak.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 133 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 608
Nie no, bo się naczytałem w jakiejś książce, że np. powoli pić i 1 łyk na ile s xD i w ogóle takie głupoty i mi się to 'wbiło' do tego łba :P


Teraz inne pytanie, nie będę zakładał nowych tematów dlatego tutaj:

Co bardziej nie zdrowsze i szkodliwe?? Jajecznica na margarynie czy Frytki na oleju?

Zmieniony przez - patrychek w dniu 2011-07-28 17:06:07
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 6881 Wiek 36 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 43831
Frytki.

A jajecznice najlepiej smaż bez tłuszczu, ten z żółtek wystarczy

W zdrowym ciele zdrowy duch

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 133 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 608
Tzn na 'suchej' patelni jajka usmażyć(skąd mam wiedzieć, że nie 'zjaram' patelni mamie, haha) :D?

I co sądzisz o takiej 'paście' z Tuńczyka?? Dobra/zdrowa ?


Zmieniony przez - patrychek w dniu 2011-07-28 22:12:42
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 6881 Wiek 36 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 43831
Ja mam teflonówkę i się robi jak ta lala, żadnych przypaleń (tylko trzeba drewnianą łyżką mieszać bo inaczej zniszczysz)

Takiej pasty nigdy nie jadłem i nie wiem jak to tam z nią jest, ale mam podejrzenia, że mogą to być jakieś pomielone odrzutki pomieszane z ulepszaczami a więc niezły szit taka parówka o smaku tuńczyka
Sam szamię tunę w sobie własnym z puszki, koniecznie duże kawałki, bo ta drobno mielona też pewnie z jakimś gównem jest
(a i taka dużo kawałkowa to też jakiś zdrowotny cud nad Wisłą nie jest, bo w końcu jakoś ją musieli obrobić żeby się w puszcze nie zepsuła - ale na pewno jest lepsza niż te dwie inne 'formy' tuńczyka)

Zmieniony przez - wazzup1988 w dniu 2011-07-28 23:01:10

W zdrowym ciele zdrowy duch

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 133 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 608
Jak sprawdzić czy to teflonówka(chyba, że na zwykłej też zrobię - jak myślisz, będę machał 'łyżką' jak szatan??), żeby mamie przykrości nie zrobić? ;D Jaka cena tego tuńczyka, ja jadłem jeszcze jakieś ryby w puszce w sosie pomidorowym - jak myślisz ujdzie takie czy lepiej takiego tuńczyka? Makrela bodajże w puszce czy jakaś ryba w sosie pomidorowym.

Zmieniony przez - patrychek w dniu 2011-07-28 23:04:47
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 6881 Wiek 36 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 43831
Proponuję zapytać "Mamo, a czy to jest patelnia teflonowa ?"

A jak chcesz być ninja incognito to wiedz że patelnie teflonowe mają czarne wnętrze:
http://galeriakuchenna.pl/kategorie/Patelnie_uniwersalne_Tosca/patelnia teflonowa platino 24cm.JPG

Taka tunka jak ja jem (puszka ok. 130 gram) to jakieś 6 złotych.
Innych nie jadam ale stawiam, że te wszystkie cuda w pomidorach, warzywach i innych olejach są po prostu tłuste

Zmieniony przez - wazzup1988 w dniu 2011-07-28 23:09:23

W zdrowym ciele zdrowy duch

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 133 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 608
I na ile czy starcza taki tunczyk.. A co do smażenia to na margarynie jest 'najgorzej', nie? Nie wiem czemu u mnie w domu się przyjęło, że na patelni co się nie smaży to na margarynie tzn chodzi konkretnie o naleśniki i jajecznice, a reszty 'nie podgladam', bo sam sobie robie jajecznice, a kiedy nalesniki(teraz unikam, bo nie wiem czy można), a Olej w domu jest, bo używany tak jak dziś do frytek, więc nie wiem co to za zwyczaje :D. Mam właśnie takie patelnie w środku 'czarne' jak piekło, a z brzegu "czerwone" jak ogień :D

Zmieniony przez - patrychek w dniu 2011-07-28 23:16:57
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 6881 Wiek 36 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 43831
I na ile czy starcza taki tunczyk

Czyżbyś zapomniał co pisałem o głupich pytaniach ?

Możesz se go i na 15 razy zjeść, ja zjadam na raz

Smażenie najlepiej wyeliminować całkiem, mięcho najlepiej piec lub gotować na parze, a jak już musisz to używaj oliwy z oliwek

Zmieniony przez - wazzup1988 w dniu 2011-07-28 23:18:34

W zdrowym ciele zdrowy duch

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ocena i Poprawa treningu

Następny temat

ćwiczenia, dieta, wzrost mięśni i redukcja tłuszczu endo/mezomorf

WHEY premium