What is a calorie? Calories are the little bastards that get into your wardrobe at night and sew your clothes tighter...
Zdjęcia w moich dziennikach są mojego autorstwa i stanowią moją prywatną własność. Nie zgadzam się na ich publikowanie w jakiejkolwiek formie poza tym tematem
Podsumowanie konkursu Przemiana sylwetki 2011:
http://www.sfd.pl/konkurs/filonka_podsumowanie_str69-t725666-s69.html#post8
Podsumowanie konkursu Przemiana sylwetki 2013: http://www.sfd.pl/PODSUMOWANIE_KONKURSU_PS_2013/FILONKA-t953383.html
Aktualny dziennik;
http://www.sfd.pl/filonka/DT__2013_redukcji_ciąg_dalszy-t955419.html
If you really want to do something, you'll find a way. If you don't, you'll find an excuse.
NO MORE EXCUSES!!
"Jeśli spędzasz zbyt wiele czasu myśląc o czymś, nigdy tego nie dokonasz" (Bruce Lee)
Pierwszy rok: http://www.sfd.pl/DT/shrimp2_/_redukcja/_podsumowanie_6m_s.81,_rok_s.189-t695381-s189.html#post2
Drugi rok: http://www.sfd.pl/DT_/_shrimp2_/_rok2_/_podsumowanie_s._157_-t835141-s157.html#post2
Przemiana: http://www.sfd.pl/PODSUMOWANIE_PRZEMIANY_/_SHRIMP2-t953222.html
Redukcja: http://www.sfd.pl/Brand_New_Kreweta,_czyli_startując_od_pulpeta_;__-t956939.html
Trzeci rok: http://www.sfd.pl/DT_/_shrimp2_/_rok3-t917908.html
The Journey of a Thousand Miles begins with a Single Step...
Ja uzupełnienie twój pierwszy post w dane jak podasz wyniki siłowe, ale mam nadzieje ze nie będę musiała juz porządkować innych wypisek
Obliques Będzie to wszystko ładnie uporządkowane ;)
Mój Video-blog:
http://annasosnierz.pl/
Darmowy kurs motywacyjny:
http://annasosnierz.pl/publikacje/
Składa się na nią:
owoce
warzywa
orzechy
ziarenka
tłuszcze roślinne - tłoczone na zimno
Jest to dieta w której nie liczymy kalorii. Bo Żywność surowa i żywa jednocześnie, pozostaje nią do chwili podgrzania jej do 46ºC, po przekroczeniu tej wartości składniki odżywcze zaczynają ulegać destrukcji. Im wyższa temperatura i przetworzenie tym mniej dobrego otrzymuje się za to: wysoki indeks glikemiczny, który podnosi poziom insuliny we krwi, wpływa destrukcyjnie na pracę trzustki, oraz akrylami ze smażenia, czy substancje karcerogenne powstające np. podczas prażenia skrobi. Gotując warzywa tracimy z nich sole mineralne, przez co musimy je posolić – a sól kuchenna zatrzymuje wodę i wyniszcza organizm. Podgrzewanie powyżej 100ºC bezwzględnie niszczy enzymy, które są niezbędne do przyswajania, trawienia i wchłaniania do krwiobiegu składników odżywczych z jedzenia. Podgrzewanie ingeruje w skład molekularny pożywienia, zmienia ją na niekorzyść, ponadto organizm ludzki musi poradzić sobie z niestrawionymi elementami np. czerwonym mięsem.
Pierwsze 2 posiłki to owoce
1 posiłek: szejk(banan, jabłko, kiwi, pomarańcza)
2 posiłek: kilka jabłek, mango, ananas
3 i 4 posiłek sałatka: cukinia, ogórek, sałata, pieczarki, ziarna słonecznika i dyni, oliwa z oliwek i sól, pieprz.
W tzw międzyczasie owoce
Trening:
dziś 2 serie po 20 powtórzeń na dolną i górną część ciała:
http://www.youtube.com/user/LenAbundance#p/c/88C2FFDD02EAA470/2/C-du97McOjo
http://www.youtube.com/user/LenAbundance#p/c/88C2FFDD02EAA470/3/Hcua_VV8G4k
Po treningu solidne rozciąganie
i micha sałatki.
niech moc będzie z nami
Powodzenia Babeczki :)
Mój Video-blog:
http://annasosnierz.pl/
Darmowy kurs motywacyjny:
http://annasosnierz.pl/publikacje/