SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

EPA & DHA (omega 3) - a utrata tkanki tłuszczowej

temat działu:

Badania naukowe

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 50258

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2586 Napisanych postów 29969 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 200205
faftaq - mogly wpasc bledy - bo wklejalem na szybkiego
co do orzecha wloskiego
http://nutritiondata.self.com/facts/nut-and-seed-products/3137/2
oleju z
http://nutritiondata.self.com/facts/fats-and-oils/589/2

wywalic i po problemie

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
faftaq Dietetyk-SFD
Ekspert
Szacuny 1419 Napisanych postów 35562 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 150829
wyedytowałem, ale mam zapisane w txt jak coś
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2586 Napisanych postów 29969 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 200205
spasiba

btw-co budzilo poza orzechami Twoja watpliwosc?
pomijajac aspekt zastosowania przecinkow

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
faftaq Dietetyk-SFD
Ekspert
Szacuny 1419 Napisanych postów 35562 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 150829
nie pamiętam już czy coś jeszcze było

sprawdzę wieczorem jak będę w domu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2586 Napisanych postów 29969 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 200205
no rush
nie ma opcji ze pomylilem cos z czyms calkowicie innym - ze nagle wywroce proporcje do gory nogami - nie ma opcji!
ew. jesli juz to moglem wziasc ten sam produkt ale inna 'odmiane' czy przygotowany w specyficznych warunkach
ale jesli tak to max. 1-2% z calosci

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
faftaq Dietetyk-SFD
Ekspert
Szacuny 1419 Napisanych postów 35562 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 150829
zwróciłem uwagę na bank na orzechy włoskie, bo pamiętałem że relacja o3 do o6 mieściła się w przedziale 4:1 - 6:1, dane które znajdują się pod linkiem który wkleiłeś są dla mnie zaskakujące.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2586 Napisanych postów 29969 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 200205
szukalem orzechow wloskich i trafilem tylko na te informacje - nie bylo linka ktorego Ty wkleiles ! - a ze nigdy nie mialem dokladniego info na temat dokladnej proporcji 03:06 nie zwrocilem uwagi na to
wiedzialem ze jest przewaga 06 i to spora,ale w przypadku oleju ten stosunek juz zmalal,co faktycznie jest dziwne

reszta orzechow i olejow z nich juz powninno byc ok - bralem dry roasted,no salt w kazdym przypadku (chyba)
z olejami nie bylo problemu wogole

Zmieniony przez - solaros w dniu 2011-03-07 16:39:54

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
faftaq Dietetyk-SFD
Ekspert
Szacuny 1419 Napisanych postów 35562 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 150829
możliwe, nie pamietam w tej chwili

ale przecinki / jednostki sprawiały że i tak było nieczytelne.

mozna poprawić i wrzucić jeszcze raz
...
Napisał(a)
Usunięty przez kieszko89 za pkt 1 regulaminu
Znawca
Szacuny 40 Napisanych postów 7165 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 30760
...
Napisał(a)
Usunięty przez faftaq za pkt 1 regulaminu
faftaq Dietetyk-SFD
Ekspert
Szacuny 1419 Napisanych postów 35562 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 150829
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

CLA (sprzężony kwas linolowy) - redukuje tkankę tłuszczową........KIT!

Następny temat

Forskolin (Coleus forskohlii) - a utrata tkanki tłuszczowej

forma lato