SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

EGG PROTEIN NEW DESIGN ! ZOBACZ

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 7034

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 98 Wiek 45 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 193
Chopaki tak chwalicie smak tego EGG że chyba spróbuje. Osobiście wszystkie białka Olimpa od jakiegoś czasu są na prawdę spoko ale Egg nigdy wcześniej mi nie podchodziło. Taki jakby wyjątek potwierdzający regułę. Jak pożrę to co mam czyli Complexa to spróbuje tego nowego Egg na wszelki wypadek torby.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 218 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 7633
przypominam - miałem sp80 ... zachwalałem smak - tiramisu. przypuszczam, że egg może w tej nucie wypadać podobnie.

czy ktoś miał EGG bananowe ? daje rade?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
Ronnin

zacznij od malego opakowania
jajkeczne bialko moze sprawiac czasem 'niespodzianki'

swego czasu (ale to dawno bylo) wlasnie bananowe bylo moija ulubiona wersja Egg;a
ale jak mowie prehistoria - wiec nie wiem czy warto to brac pod uwage
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 276
Z Białkiem jajecznym miałem nie miłe wspomnienie, pewnie malo osób pamieta Ovopol egg na samą myśl o szejku zbierało na wymioty
Teraz mam EGG o smaku vaniliowy i rewelka, dobra rozpuszczalność ( minimalne grudki) a smak super, nie czuć jajka, az sie dziwie ze to ma w składzie 100% jajka.

Tiramisu w bialku serwotkowym jest bardzo smaczne, wkrotce sprobuje w EGG.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
nie to bialko jajeczne ktore wymieniles wyzej
a EGG Protein to dwie rozne bajki
pod wieloma wzgledami
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 130 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 4683
Egg tiramisu bardzo wporzo. Robię szejka na noc z twarogiem i Egg. Wchodzi elegancko
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 218 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 7633
myślę, że nowe egg (komponent jajeczny, także w sp80) to zupełnie inna technologia niż jeszcze kilk alat temu. smak i rozpuszcalność absolutnie na plus. wydaje mi się, że w nowym sp 80 jest też mniej komponenty jajecznej. mniej wyczówalny posmak, lepsza ropuszcalność niż wersji starszej (z 3 lata temu) mniej sodu, inny profil aminokwasowy wskazujący na większa ilość serwatki. ale wydaje mi się, że zmiana poszła tylko w kiedunku pozytywnym.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 130 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 4683
zawsze można połączyć whey protein complex z egg w jednym smaku i robić autorskie SP80
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
mozna
ale po co skoro SP80 jest w dobrej cenie i swietnie smakuje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 218 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 7633
to jest pomysł. szczególnie, jak zmiesza się oryginalnie smakowo. pamiętam kiedyś mieszałem sobie bananowy whey pro matrix z kokosowym sp80. na prawdę niesamowity smak !
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

prosze o pomoc o obliczenie wielonienayconych kwasow tl

Następny temat

Witam Olimp polska firma?

WHEY premium