...
Napisał(a)
Chopaki tak chwalicie smak tego EGG że chyba spróbuje. Osobiście wszystkie białka Olimpa od jakiegoś czasu są na prawdę spoko ale Egg nigdy wcześniej mi nie podchodziło. Taki jakby wyjątek potwierdzający regułę. Jak pożrę to co mam czyli Complexa to spróbuje tego nowego Egg na wszelki wypadek torby.
...
Napisał(a)
przypominam - miałem sp80 ... zachwalałem smak - tiramisu. przypuszczam, że egg może w tej nucie wypadać podobnie.
czy ktoś miał EGG bananowe ? daje rade?
czy ktoś miał EGG bananowe ? daje rade?
...
Napisał(a)
Ronnin
zacznij od malego opakowania
jajkeczne bialko moze sprawiac czasem 'niespodzianki'
swego czasu (ale to dawno bylo) wlasnie bananowe bylo moija ulubiona wersja Egg;a
ale jak mowie prehistoria - wiec nie wiem czy warto to brac pod uwage
zacznij od malego opakowania
jajkeczne bialko moze sprawiac czasem 'niespodzianki'
swego czasu (ale to dawno bylo) wlasnie bananowe bylo moija ulubiona wersja Egg;a
ale jak mowie prehistoria - wiec nie wiem czy warto to brac pod uwage
...
Napisał(a)
Z Białkiem jajecznym miałem nie miłe wspomnienie, pewnie malo osób pamieta Ovopol egg na samą myśl o szejku zbierało na wymioty
Teraz mam EGG o smaku vaniliowy i rewelka, dobra rozpuszczalność ( minimalne grudki) a smak super, nie czuć jajka, az sie dziwie ze to ma w składzie 100% jajka.
Tiramisu w bialku serwotkowym jest bardzo smaczne, wkrotce sprobuje w EGG.
Teraz mam EGG o smaku vaniliowy i rewelka, dobra rozpuszczalność ( minimalne grudki) a smak super, nie czuć jajka, az sie dziwie ze to ma w składzie 100% jajka.
Tiramisu w bialku serwotkowym jest bardzo smaczne, wkrotce sprobuje w EGG.
...
Napisał(a)
nie to bialko jajeczne ktore wymieniles wyzej
a EGG Protein to dwie rozne bajki
pod wieloma wzgledami
a EGG Protein to dwie rozne bajki
pod wieloma wzgledami
...
Napisał(a)
Egg tiramisu bardzo wporzo. Robię szejka na noc z twarogiem i Egg. Wchodzi elegancko
...
Napisał(a)
myślę, że nowe egg (komponent jajeczny, także w sp80) to zupełnie inna technologia niż jeszcze kilk alat temu. smak i rozpuszcalność absolutnie na plus. wydaje mi się, że w nowym sp 80 jest też mniej komponenty jajecznej. mniej wyczówalny posmak, lepsza ropuszcalność niż wersji starszej (z 3 lata temu) mniej sodu, inny profil aminokwasowy wskazujący na większa ilość serwatki. ale wydaje mi się, że zmiana poszła tylko w kiedunku pozytywnym.
...
Napisał(a)
zawsze można połączyć whey protein complex z egg w jednym smaku i robić autorskie SP80
...
Napisał(a)
to jest pomysł. szczególnie, jak zmiesza się oryginalnie smakowo. pamiętam kiedyś mieszałem sobie bananowy whey pro matrix z kokosowym sp80. na prawdę niesamowity smak !
Poprzedni temat
prosze o pomoc o obliczenie wielonienayconych kwasow tl
Następny temat
Witam Olimp polska firma?
Polecane artykuły