SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Olimp - 80 Egg Protein jako dodatek do np. omleta

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1837

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 66 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1775
Czy ten koncentrat Olimp - 80 Egg Protein można dodawać do np. omleta albo naleśników jako dodatek
zwiększający ilość białka w pożywieniu?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
sciecie bialka nastepuje cos w okolicy 43 C
oczywiscie nie jest to jedyny sposob - kwasy zoladkowe robia z bialkiem dokladnie to samo i jakos sie wchlania

smacznego :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 7
juz go nie robia

I am the King

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
nie robia ??
nie tak dawno kupowalem go ...

i mozesz dodawac smialo do w/w potraw
jednak zanim wrzucisz na ogien dobrze rozmieszaj - grudnki niezbyt milo sie zjada :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
ja bym wolal normalna porcje wypic z mlekiem/woda niz do omleta wsypywac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 66 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1775
robić to na pewno robią bo kupowałem go kilka dni temu i we wszystkich sklepach z odżywkami jest dostępny. Pytanie dotyczy raczej tego czy pod wpływem temp. nic szkodliwego się nie wydziela oraz nie traci właściwości.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
to jakby pytac jajko smazac (czy gotujac czy jakkolwiek) czy bialko z jajka cos traci
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
aa ja wlasnie slyszalem/czytalem ze jak np woda jest taka bardziej ciepla i tam sie odzwke jakas wsypie to traci jakies tam wartosci odzywcze/ i wogole
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
to jakby pytac jajko smazac (czy gotujac czy jakkolwiek) czy bialko z jajka cos traci

to o czym piszesz moze miec znaczenie jesli masz bialko szybkowchlanialne - wtedy po obrobce termicznej - np w goracej wodzie doznasz pojecia grudow oraz zrobisz z niego bialko wolnowchlanialne :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 66 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1775
czyli jeśli koncentrat to OK a jeśli np. izolat to wtedy się nie opłaca dobrze rozumiem?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
WPC niewiele sie rozni od WPI :D

chyba ze piszac koncentrat masz na mysli EGG Protein 80
wtedy spokojnie :D

ale prosze przeczytaj uwaznie moj post powyzej :D

Zmieniony przez - Biniu w dniu 2009-06-27 09:19:33
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 49 Napisanych postów 5770 Wiek 44 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 42384
serwatkowe bialko denaturuje w wysokich temperaturach , napewno bezpiecznie do wypiekow jest dodawac bialko roslinne do wypieków , nie wiem jak z jajem
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

27 CZERWCA STRZAŁKA I GŁUCHY W RZESZOWIE

Następny temat

czy Allli to to samo co chitosan?

WHEY premium