zwiększający ilość białka w pożywieniu?
...
Napisał(a)
Czy ten koncentrat Olimp - 80 Egg Protein można dodawać do np. omleta albo naleśników jako dodatek
zwiększający ilość białka w pożywieniu?
zwiększający ilość białka w pożywieniu?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
sciecie bialka nastepuje cos w okolicy 43 C
oczywiscie nie jest to jedyny sposob - kwasy zoladkowe robia z bialkiem dokladnie to samo i jakos sie wchlania
smacznego :D
oczywiscie nie jest to jedyny sposob - kwasy zoladkowe robia z bialkiem dokladnie to samo i jakos sie wchlania
smacznego :D
...
Napisał(a)
nie robia ??
nie tak dawno kupowalem go ...
i mozesz dodawac smialo do w/w potraw
jednak zanim wrzucisz na ogien dobrze rozmieszaj - grudnki niezbyt milo sie zjada :D
nie tak dawno kupowalem go ...
i mozesz dodawac smialo do w/w potraw
jednak zanim wrzucisz na ogien dobrze rozmieszaj - grudnki niezbyt milo sie zjada :D
...
Napisał(a)
ja bym wolal normalna porcje wypic z mlekiem/woda niz do omleta wsypywac
...
Napisał(a)
robić to na pewno robią bo kupowałem go kilka dni temu i we wszystkich sklepach z odżywkami jest dostępny. Pytanie dotyczy raczej tego czy pod wpływem temp. nic szkodliwego się nie wydziela oraz nie traci właściwości.
...
Napisał(a)
to jakby pytac jajko smazac (czy gotujac czy jakkolwiek) czy bialko z jajka cos traci
...
Napisał(a)
aa ja wlasnie slyszalem/czytalem ze jak np woda jest taka bardziej ciepla i tam sie odzwke jakas wsypie to traci jakies tam wartosci odzywcze/ i wogole
...
Napisał(a)
to jakby pytac jajko smazac (czy gotujac czy jakkolwiek) czy bialko z jajka cos traci
to o czym piszesz moze miec znaczenie jesli masz bialko szybkowchlanialne - wtedy po obrobce termicznej - np w goracej wodzie doznasz pojecia grudow oraz zrobisz z niego bialko wolnowchlanialne :D
to o czym piszesz moze miec znaczenie jesli masz bialko szybkowchlanialne - wtedy po obrobce termicznej - np w goracej wodzie doznasz pojecia grudow oraz zrobisz z niego bialko wolnowchlanialne :D
...
Napisał(a)
czyli jeśli koncentrat to OK a jeśli np. izolat to wtedy się nie opłaca dobrze rozumiem?
...
Napisał(a)
WPC niewiele sie rozni od WPI :D
chyba ze piszac koncentrat masz na mysli EGG Protein 80
wtedy spokojnie :D
ale prosze przeczytaj uwaznie moj post powyzej :D
Zmieniony przez - Biniu w dniu 2009-06-27 09:19:33
chyba ze piszac koncentrat masz na mysli EGG Protein 80
wtedy spokojnie :D
ale prosze przeczytaj uwaznie moj post powyzej :D
Zmieniony przez - Biniu w dniu 2009-06-27 09:19:33
...
Napisał(a)
serwatkowe bialko denaturuje w wysokich temperaturach , napewno bezpiecznie do wypiekow jest dodawac bialko roslinne do wypieków , nie wiem jak z jajem
Poprzedni temat
27 CZERWCA STRZAŁKA I GŁUCHY W RZESZOWIE
Następny temat
czy Allli to to samo co chitosan?
Polecane artykuły