Witam to znowu ja podobno trzeba wypelnic jakas ankiete wiec to robie :) a wiec tak dane juz Wam podalam...chodzi mi glownie o spalenie tkanki tluszczowej z okolic brzucha oraz nog...nie znam sie na dietach itd itp wiec prosze was o pomoc..jesli moglibyscie napisac mi jak sie mniej wiecej odzywiac...moze jakas dieta ale odrazu zaznaczam ze nie moze byc o drastyczna dieta ;) nie zalezy mi na czasie moge poswiecic na odchudzanie duzo czasu...bylabym bardzo wdzieczna gdyby ktos rospisal mi jak mam sie odzywiac zeby to dalo efekt z tym cwiczeniem brzucha i rowerkiem..z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich...
Waga: 68
Wzrost: 174
Obwód klatki: xxx
Obwód ramienia: xxx
Obwód talii: xxx
Obwód uda: xxx
Obwód łydki: xxx
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 30% a wg tej stronki powinnam miec 23% ;)
Aktywność w ciągu dnia: chodze do szkoly, zazwyczaj jestem tam od godziny ok 8-9 rano do godziny 16-17 po poludniu
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: mam zamiar cwiczyc brzuch a do tego jakis basen lub rowerek stacjonarny
Odżywianie: obecnie odzywiam sie raczej niezdrowo i chce to zmienic, wiem ze musze wyeliminowac slodycze juz to zrobilam, lubie ryz, ryby, i w sumie wszystko co jadalne ;)
Cel: poprawa estetyki i proporcji
Ograniczenia żywieniowe: xxx
Stan zdrowia: jestem ogolnie zdrowa lecz w dziecinstwie mialam jakas odmiane astmy, bieganie odpada basen rowerek itd wporzadku ;)
Preferowane formy aktywności fizycznej: planuje cwiczyc tylko brzuch i chodzic na basen lub jezdzic na rowerku tak jak napisalam wyzej
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: xxx
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: nie planuje zadnych suplementow, nie mam na nie pieniedzy, chce osiagnac cel tylko i wylacznie poprzez odzywianie i cwiczenia
Stosowane wcześniej diety: nie stosowalam
Waga: 68
Wzrost: 174
Obwód klatki: xxx
Obwód ramienia: xxx
Obwód talii: xxx
Obwód uda: xxx
Obwód łydki: xxx
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 30% a wg tej stronki powinnam miec 23% ;)
Aktywność w ciągu dnia: chodze do szkoly, zazwyczaj jestem tam od godziny ok 8-9 rano do godziny 16-17 po poludniu
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: mam zamiar cwiczyc brzuch a do tego jakis basen lub rowerek stacjonarny
Odżywianie: obecnie odzywiam sie raczej niezdrowo i chce to zmienic, wiem ze musze wyeliminowac slodycze juz to zrobilam, lubie ryz, ryby, i w sumie wszystko co jadalne ;)
Cel: poprawa estetyki i proporcji
Ograniczenia żywieniowe: xxx
Stan zdrowia: jestem ogolnie zdrowa lecz w dziecinstwie mialam jakas odmiane astmy, bieganie odpada basen rowerek itd wporzadku ;)
Preferowane formy aktywności fizycznej: planuje cwiczyc tylko brzuch i chodzic na basen lub jezdzic na rowerku tak jak napisalam wyzej
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: xxx
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: nie planuje zadnych suplementow, nie mam na nie pieniedzy, chce osiagnac cel tylko i wylacznie poprzez odzywianie i cwiczenia
Stosowane wcześniej diety: nie stosowalam