Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Mam problem...otoz nie moge ulozyc sobie planu zywieniowego a uprawiam aerobic ..jak sie odzywiac ?? By miec ladna figure ??
Raczej na silowni nie przebywam ale codzienniwe cwicze...Klatka i ramiona - hantle ..brzuszki..miesnie nog..pupy i plecy ..
Dziekuje za porade]
MadziaX
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Nie "jak sie odzywiac"ale ile jesc jesli chodzi Ci o wage ciala.
I co rozumiesz przez ladna figure-proporcjonalna sylwetka czy mala waga w stosunku do wzrostu(np.180cm i 50 kg)???
Bo w tym ostatnim przypadku wystarczy po prostu sie glodzic jak muzyni w somali czy "supermodelki".
Szacuny
57
Napisanych postów
10990
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
88360
No nie wiem czy głodzic sie warto bo tylko bedziesz podatna na choroby i schudniesz...ale z miesni, to tzw katabolizm ale o ile dobrze wiem to warto poczytac troche gazet kulturystycznych, tam tez jest o fitnesie i aerobach
Szacuny
4
Napisanych postów
239
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
7499
jedz malo wszystkiego tak malo by figura robila sie ladan a jak bedzie wystarczajaco ladna to jedz odpowiednia wiecej by juz np nie chudnac...... i pozostac przy danej wadze..
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Co do l-karnityny to jestem przekonana ...biorac ja i cwiczac zarazem schudlam 3 kg bardzo mi sie podoba ladnie umiesniona figura i do tego bede dazyc )
Szacuny
4
Napisanych postów
239
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
7499
jesli jest to karnityna bez chromu to sobie jeszcze dokup go np furmy Naturell czy jakos tak........... jak go bralem to spadlo mi laknienie i oczywiscie schudlem....... lub poczytaj na forum o polaczeniu : aspiryna+kofeina(kawa)+ten syrop w ktorym jest efedryna ([Tussipec]czy jakos tak).....