Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
4
Napisanych postów
516
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4872
--------------------------------------------------------------------------------
jestem 23 letnim sportowcem,od paru lat ćwiczę na siłowni z powiedzmy średnimi rezultatami.... ;]]
proszę o kontakt wszystkich tych którzy znają się na tym sporcie (ja za pomoc w treningach moge się zrewanżować swoją znajomością i możliwością ułożenia treningów w sportach walki bo tym się głównie zajmowałem przez ostanie lata- siłownie traktowałem jako tylko skromny dodatek do uprawianej dyscypliny sportu).
Szacuny
4
Napisanych postów
516
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4872
jeszcze jedno pytanko jak mam rozpisany cykl na 200 mg tygodniowo to znaczy ze mam sobie strzelic 200 mg w 1 ml na raz czy rozlozyc to na np. piec dni i kluc sie i wstrzykiwac po 40 mg ??????
i jeszcze jedno :
jak lacze np. deke i wino to czy jak wypada mi strzal z deki to tego samego dnia dac sobie tez omke czy poczekac do jutra?
Szacuny
11102
Napisanych postów
51193
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jesli chodzi o deke to mozesz od razu ladowac calosc jaka ci przypada w danym tygodniu. Nie wstrzykuj wiecej jak 2ml w jednym strzale. Drugie pytanie jest troche dla mnie nie jasne. Laczysz wino z deka i nagle piszesz cos o omce (?!).
Jak na pierwszy cykl, to zapomnij o omenie. Nie ma sensu sie tym truc juz na poczatku.
Jesli danego dnia wypada ci strzal z wina i deki, to mozesz walnac w jeden posladek deke w drugi wino. Nie lacz w jeden strzal wina i deki (olej z woda, nie pasi).
Szacuny
4
Napisanych postów
516
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4872
dzieki Maku,
a co do omki to pomylka,chodzilo mi oczywiscie o wino ;]]
piszesz ze deke moge wladowac na raz a co z winem czy tez tygodniowa dawke wstrzykuje sie na raz czy trzeba ja rozbic na kilka zastrzykow w tygodniu (np.dwa)
Szacuny
11
Napisanych postów
2366
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
6196
Winstrol jest bardzo krótkotrwałym środkiem ,dlatego należy używać go częściej niż raz w tygodniu.Mysle ,że dobrym rozwiązaniem byłoby rozbicie tej jednej dawki na dwie lub trzy i wstrzykiwanie ich w miarę równych odstępach czasu.
A poza tym wydaje mi się ,że na początek dawka 200mg wina jest za duża.
Szacuny
4
Napisanych postów
516
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4872
serdecznie dziekuje za odpowiedzi jakie dotychczas mi udzieliliscie!
naprawde to bardzo rozjasnilo mi sytuacje )
ale mimo wszystko musze jeszcze spytac:
widzialem ampulki z taka fajna gumeczka na gorze (nie do lamania) i moje pytanie jest nastepujace:
czy powiedzmy po wstrzyknieciu polowy ampulki reszte trzeba bezwzglednie wyrzucic czy tez moge trzymac to w lodowce i reszte wziac za np. dwa dni