Szacuny
5
Napisanych postów
128
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5883
siemka mam pare pytan co do HST pierwsze to gdy ktos nie wyciska zaduzo swojego maxa na klatke a tam trzeba dochodzic do swojego maxa w kazdym mikrocyklu np.max 15 powtorzen wyciska 45kg:( to gdy zaczne pierwszy trenig bede wyciskal bardzo malo okolo 25 kg to jest troche smieszne.
ZAa odpowiedzi dzieki!!
Szacuny
21
Napisanych postów
1655
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
23447
Nie wiem co w tym śmiesznego, jeśli tak wychodzi z obliczeń/praktyki to tak ma być i tak niech zostanie. Tego nie zmienisz, a każdy od czegoś zaczyna.
I nie przejmuj się wzrokiem innym, Ty robisz swoje i to jest najważniejsze. Tu nie ciężar się liczy a technika, podejście do treningu. Możesz osiągnąć więcej na takim ciężarze niż ktoś inny na dwa razy większym gdyż każdy organizm jest inny.
Ćwicz i się nie przejmuj, ja też mało wyciskam
Pochlebcy są podobni do przyjaciół tak jak wilki do psów
Szacuny
5
Napisanych postów
128
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5883
Aha ale wyczytalem ze mozna zmieniac ciezar np o 4kg czy w tym przypadku bedzie to lepsze od 5kg ???? i dzieki za motywacjewehttps://www.sfd.pl/buziaki/7.gif
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1794
Najlepiej rozpisz jakie i w jakiej kolejnosci cwiczenia wykonujesz, a my ocenimy i doradzimy. Cwiczenie bicepsow, tricepsow,przedramion i wykonywanie wzniosow barkow najczesciej jest zbedne. Na pierwsze HST wez jak najmniej, jak najbardziej zlozonych cwiczen, a jesli nie bedziesz zadowolony z efektow to dokladaj w nastepnych cyklach.
Szacuny
5
Napisanych postów
128
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5883
Mam pytanie czy dobrze jest dodawanie jednej serii do kazdego mikrocyklu bo czytalem ze mozna przy 15 robic na kazde cwiczenie po jednej seri a 10 po dwie serie na kazda partie itd?????