Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
2259
Witam, od początku czerwca przymierzam się do rozpoczęcia cyklu kreatynowego
Mam zamiar kupić 500g monohydrantu, 90 caps R-ALA oraz 300g Nitrobolon II.
Jeśl chodzi o kretę to standardowo zamierzam przyjmować w DT 5g na czczo oraz 5g po treningu, w DNT 5g na czczo, bez fazy nasycenia.
Czy nitrobolon (zalecana dawka 20g) przyjmować tylko przed treningiem ? Niby producent zaleca także stosowanie w DNT, ale zbytnio nie widzę w tym sensu, traktuję to jako typową przedtreningówkę.
Pytanie także dotyczące R-ALA. W dni treningowe zamierzam brać wraz z kretą po treningu, natomiast jak przyjmować w DNT? Także na czczo z kretą?
Czy możecie polecić jeszcze jakiś produkt do dołożenia ? Może jakieś dobre witaminy? Co powiecie o ZMA ?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6473
Napisanych postów
77112
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
761357
Osobiście niespecjalnie widzę sens w kupowaniu Nitrobolonu mając kreatynę. Będzie to powielanie tego samego produktu. Jeżeli oczekujesz efektu pompy mięśniowej, to dużo taniej wyjdzie osobny zakup cytruliny i argininy. Do tego można jeszcze beta alaninę i wrzucić solidne dawki, a nie narzucone w Nitrobolonie.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
9277
Napisanych postów
83109
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
702934
„ Czy nitrobolon (zalecana dawka 20g) przyjmować tylko przed treningiem ? Niby producent zaleca także stosowanie w DNT, ale zbytnio nie widzę w tym sensu, traktuję to jako typową przedtreningówkę. Pytanie także dotyczące R-ALA. W dni treningowe zamierzam brać wraz z kretą po treningu, natomiast jak przyjmować w DNT? Także na czczo z kretą? „ Daj spokój z nitro , szkoda kasy . Zainwestuj kasę w coś konkretnego. Np: https://sklep.sfd.pl/ALLNUTRITION_Pre_Workout_Pro_Series-opis36346.html Do tego mono i cykl idealny .
Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
2259
Nie mam insta :D Dzięki chłopaki za podpowiedzi. R-ala ktoś z was stosował? Warto brać? Mam trochę punktów w sklepie sfd do wybrania i właśnie to mi się rzuciło w oko
Szacuny
17822
Napisanych postów
132528
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1462446
Nie stosowałem nigdy, czy warto, mzoesz się przekonać, ale najlwpiej wtedy np zrobic 1 cykl z kreatyną drugi z R-ala i byś miał porównanie. Punkty ci nie giną mozez dozbierać i na coś innego wykorzystać
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.