cwicze od 2 lat troche odzywek zjadlem ale niezbyt sporo koksu tez troszke mam pytanko chce kupic porzandiesjze dozywki bialko hitec 90% 2,5 kg cremas hiteca do tego hmb hiteca i jakies dobre aminki jak sadzicie czy wystarczy zalezy m ina budowaniu suchej masy meisniowej czy moge spdoziewac sie jaksi w miare dobrych efektow bo cudow nieoczekuje
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
ty nie chodzi mi o to ze nie wiem o co ci chodzi tylko takie babole walisz ze trzeba sie domyslac...a masa tez jest kwestia treningu i diety a nie danej odzywki..
stary ale żwawy :)
...
Napisał(a)
zamiast creamas i białka 90% kup gainera mas xxl 6kg lub muss-l blasta 2000.
zamiast hmb kup kreatyne.aminki bcaa trec moga byc,ewentualnie glutamina400g trec lub vitalmax
wiecej do szczescia ci nie potrzeba
zamiast hmb kup kreatyne.aminki bcaa trec moga byc,ewentualnie glutamina400g trec lub vitalmax
wiecej do szczescia ci nie potrzeba
<<< powrót >>>
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
mas xxl ? zalezy mi na dobrej masie meisniowej o ile wiem na gainreach trudno taka zrobic
...
Napisał(a)
"3. Czego możemy się spodziewać stosując MASS XXL?
Systematyczne stosowanie preparatu MASS XXL w połączeniu z racjonalną dietą oraz odpowiednio dobranym treningiem powoduje znaczny przyrost masy ciała. W celu uzyskania szybszych efektów MASS XXL najlepiej łączyć z kreatyną oraz glutaminą.
MASS XXL to dodatkowy, pełnowartościowy posiłek o niskiej zawartości tłuszczu."
Masz tu co jest napisane na Atlecie
Systematyczne stosowanie preparatu MASS XXL w połączeniu z racjonalną dietą oraz odpowiednio dobranym treningiem powoduje znaczny przyrost masy ciała. W celu uzyskania szybszych efektów MASS XXL najlepiej łączyć z kreatyną oraz glutaminą.
MASS XXL to dodatkowy, pełnowartościowy posiłek o niskiej zawartości tłuszczu."
Masz tu co jest napisane na Atlecie

...
Napisał(a)
"mas xxl ? zalezy mi na dobrej masie meisniowej o ile wiem na gainreach trudno taka zrobic" - to niby po*****a pana sa gainery jak nie do robienie masy? 

...
Napisał(a)
boze czlowieku jadlem gainery zawieraja duzo wegili ja niemowie ze niepowoduja przyrustu masy bo ten jest duzy chdozi mi o beztlsuzczowa mase ciala jaka taka mase mam w wieku 17 lat 91 kg to nie tak malo wiec zobacz dokaldnie co psize a potem bzdety wypisuj.woel wysokiej jaksoci bialko niz mass xxl
...
Napisał(a)
chlopie sam zobacz co ty piszesz bo ciebie nie idzie zrozumiec 

stary ale żwawy :)
...
Napisał(a)
wiem czlwoeik uczego nierozumeisz napisalem jakei odzywk ichce wzasc i celem jest sucha amsa meisniowa niekoniecznei duze rpzrysty ale twardych miesni i spytalem czy mi to pomzoe natomiast nikt nieodpowiedzial tylko kazdy mi pisze o gainerze ktore jadlem i rpatyxznie nawe trpzy dobrej diecie zatluszczaly mnie zrozumiale??
...
Napisał(a)
wiecie podoba mi sie ze na mass xxl jest napisane ze daje rezultaty przy odpowiednio ulozonej diecie i treningu, a nie tylko odzywa i obrastasz w miecho pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
MSM hitec / glukozamina hitec
Następny temat