Szacuny
0
Napisanych postów
47
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
813
Dzięki za pomoc "seba_kzn". Mam do ciebie proźbe czy mógłbyś ułożyć mi trenning na biceps (Priorytetowy dla mnie) (bo do moich biców juz nie mam cierpliwośći wszytko rosnie sobie a te bice sobie stoja w miejscu :/:/)
Rospisz mi jak możesz które ćwiczenie ma byc izolowane a które nie.
Sog juz dany w tym dziale. Dzieki z góry!! Pozdrawiam!!
Zmieniony przez - braciam w dniu 2006-07-30 15:38:59
Szacuny
7
Napisanych postów
1264
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
37668
rozumiem, że szczerze odpowiadać?
wg mnie jak na 2 lata ćwiczen to mała coś ta łapka def tez do poprawy (nie mądrze sie sam nie mam lepszej ), mi bic ruszył po zastosowaniu regresji, robie cwiczenia takie
uginanie sztanga łamaną stojąc, zaczynam od 10 pow , 15, 20 ( 3 serie)
uginanie jednej łapki z hantlem stojąc, cos tkaiego jak arnold z supinacją nadgarstka
tez 3 serie
do tego na koniec 1 lub 2 serie cwiczenia 21 ( choinka)
Szacuny
27
Napisanych postów
7991
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
22233
jesli robisz za duzym ciezarem to wzrasta prawdodobienstwo ze robisz zle technicznie. Nie jest to rpzeszkoda zesli oszukane robisz np na prostej ostnia serie ostatnie powturzenia ale jesli np robsiz na modlitewniku badz caly trening to to juz moze byc ich wina.
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
Szacuny
2
Napisanych postów
437
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5984
a moze masz taka genetyke po prostu, ja z kumplem zaczynalismy cwiczyc mniej wiecej w tym samym czasie, a on ma z 3 cm mniej w lapie i zero ksztaltu w bicu i tricu.
Szacuny
0
Napisanych postów
47
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
813
moim zdaniem genetyke nie mam chyba inna niz brat? ja mam strasznie słabe nargastki i gdy robie biceps mam problem o jak najbardziej spinaniu nargastka do srodka ...
Zmieniony przez - braciam w dniu 2006-07-29 19:02:42
Szacuny
27
Napisanych postów
7991
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
22233
Oj uwierz mi ze masz inna niz brat gdybys mial taka sama to byscie wygadali identycznie itp itd. Ogolnie jest tka ze czasem w 1 rodzinie bracia sa diametralnie rozni 1 wysoki i chudy 2gi maly i gruby.
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...