ulozylem sobie takie zamowienie w sklepie sfd, jeszcze nie wyslane wiec wszelkie poprawki mile widziane ale chcuialbym sie zamknac w 300 zl
a-pak chcialbym brac w tym sammym czasie co kreatyne, jak skonczy sie a pak wtedy bedzie daily formula..
omega 3 sie przyda czy wywalic wogole?(a-pak ma tam tego troche )
Omega 3 120 kap. (OLIMP) x2
Animal Pak 44 paczki (UNIVERSAL)
Pure Creatin 500 g (VITALIFE)
Dextro Juice 1500 g (OLIMP)
Daily Formula 100 tab. (UNIVERSAL)
nietreningowe:
kreatyna-5 g naczczo+20g dextro
po snaidaniu a-pak
treningowe:
rano naczczo kreatyna-5g+20g dextro
przed treningiem a-pak i kreatyna+dextro(chce teraz sprobowac takeigo dawkowania, wiem ze dextroza przed treningiem to amrny pomysl ale nie chce laczyc kreatyny z wpc-zawiera tluszcze ktore chyba nie sa pozadane w okolicach przyjmpowania kreatyny, a po treningu ze wzgledu na pore dnia pije wlasnei wpc+carbo i potem juz tylko przed snem twarog)
dobrze kombinuje?co z omega3?jakie odstepy czasowe-posilek-a-pak-kreatyna-trening? wiem ze duzo pyyan ale mam nadzieje ze ktos poswieci mi chwile
a-pak chcialbym brac w tym sammym czasie co kreatyne, jak skonczy sie a pak wtedy bedzie daily formula..
omega 3 sie przyda czy wywalic wogole?(a-pak ma tam tego troche )
Omega 3 120 kap. (OLIMP) x2
Animal Pak 44 paczki (UNIVERSAL)
Pure Creatin 500 g (VITALIFE)
Dextro Juice 1500 g (OLIMP)
Daily Formula 100 tab. (UNIVERSAL)
nietreningowe:
kreatyna-5 g naczczo+20g dextro
po snaidaniu a-pak
treningowe:
rano naczczo kreatyna-5g+20g dextro
przed treningiem a-pak i kreatyna+dextro(chce teraz sprobowac takeigo dawkowania, wiem ze dextroza przed treningiem to amrny pomysl ale nie chce laczyc kreatyny z wpc-zawiera tluszcze ktore chyba nie sa pozadane w okolicach przyjmpowania kreatyny, a po treningu ze wzgledu na pore dnia pije wlasnei wpc+carbo i potem juz tylko przed snem twarog)
dobrze kombinuje?co z omega3?jakie odstepy czasowe-posilek-a-pak-kreatyna-trening? wiem ze duzo pyyan ale mam nadzieje ze ktos poswieci mi chwile