Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
19
jak będzie okazja to zdam foto relacje :D :D co do picia magnezu to pije go regularnie oprócz tego kwas foliowy i jakieś tam witaminki hehe a skórcze to nie mam pojęcia czemu są :( zdażają mi się też w środku nocy :( budzi mnie potworny ból trwa ok min i przestaje... nie wiem czy to jest spowodowane :(
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
19
widać tu na zdjęciu że pupa jest nieproporcjinalna :/ i że te poślady niestety opadają :/ zależy mi żeby to zmienić bo nie dość że mam szersze bioderka z natury to jeszcze opadające pośladki powiększają mi pupe ''rozwalając'' ja w bok :( nazwałabym to zwałki pupne hehehe czy w miesiąc idzie coś osiągnąć tzn wiem że nagle mój problem nie zniknie ale czy będą chociaż maleńkie efekty :D
rozumiecie idzie lato, basen, stroje kąpielowe... no powiedzmy sobie szczertze trzeba wyglądać żeby muc bez np spodenek czy tam spódniczki swobodnie spacerować po plaży w kostiumie :(
Zmieniony przez - milkaaa87 w dniu 2008-05-22 20:09:41
Szacuny
11
Napisanych postów
1625
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
29127
Na moment odbiegne od tematu:
Masz konto na naszej klasie? Bo chyba Cie tam widzialem
Powrót do rzeczywistości :
Jeśli będziesz sumienne wykonywała treningi, trzymała dietę [czytaj nie podjadała cuksów itp itd ^-) ] to efekty będą już widoczne po kilku tygodniach :)
A widzę, że mobilizacji nie brakuje, także do dzieła i efekty będą napewno
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
19
oj nie nie absolutnie nie zapomniała poprostu koniec roku się zbliza i walcze o dobrą średnią hehe i żadko z necika korzystam :D
moge sie pochwalić że schudłam kilogram :D to nie wiele ale znów też nie chce chudnąć bo kształty swoje lubie... wogóle to chciałam powiedzieć że mi się chyba łydki rozbudowują hehehe pupa narazie w sumie bez zmian nie licząc tego że podczas ćwiczeń czuje już jakiś tam naprężający się miesień :D bo wcześniej to miałam tam zanik hehe