Szacuny
2
Napisanych postów
198
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4270
Co myślicie o tym żeby jeść hamburgery,ale nie z jakiś Mc'Donaldsów czy barów,tylko robione w domu,smarzone na wodzie niena oleju.HAMBURGER 245calori
12,5 białka
30,8 węglowodany
8,0 tłuszcz
Wypowiadajcie sie na ten temat
Szacuny
431
Napisanych postów
56364
Wiek
38 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
184874
A ja nadal nie wiem jak ty to smażysz na wodzie to się gotowanie nazywa albo może je dusisz, ale nevermind. Posłuchaj rad innych i zrób sobie swojego z chudej wołowinki to nawet nie bedziesz miał tam 8g tłuszczu tylko mniej jak zrobisz na teflonie. I nie kupuj takich bo zgadzam się z przedmówcami to gów.....
Szacuny
11
Napisanych postów
713
Wiek
38 lat
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
28603
mielona wołowina + 1 jajko rozbełtane + cebula drobno posiekana + przyprawy <- z takiego czegos lepimy kotlety, odkładamy do lodówki na ok. 1 h, pozniej wrzucamy na patelnie (najlepiej teflon - idzie mało tłuszczu wtedy) na ok. 7-8 min z każdej strony, wsadzamy do bułki grahamki, dodajemy warzywa i gotowe (no i zdrowe ;) )
pzdr.
Zmieniony przez - dawidm w dniu 2007-05-15 14:08:21
Szacuny
14
Napisanych postów
700
Wiek
44 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
19983
Generalnie wołowinka jest mniam mniam.Tak że jak bardzo chcesz to możesz kupować sztuke mięsa mielić i na patelnie z oliwą.Kupne hamburgery mmm.....pyszunia pod warunkiem że odpowiadają ci mielone świnskie ogony skóra uszy tłuszcz kopyta itp.itd.to już lepsza jest karma dla kotówa.
Tylko Umarli widzieli koniec wojny... Ci co przeżyli, nie zobaczyli..
Szacuny
54
Napisanych postów
3809
Wiek
40 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
41709
napisałes na poczatku ze to maja byc hamburgery robione w domu, myslalem ze robione od poczatku a nie gotowe hamburgery, ktore nie róznia sie prawie niczym od tych z barow szybkiej obslugi, no moze sposobem przyrządzania bo jesli ma byc na wodzie to bedzie zdrowszy niz taki smazony na oleju