Szacuny
5
Napisanych postów
363
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
9336
Witam. chce od styczia zaczac porzadny cykl na mase (dieta jest :) ) i chce sobie kupic jakies dobre suple do tego ale mam pewnien problem, bo jestem dosc zabiegany i jak wracam do domu to jem posilek przedtreningowy moge odczekac gora 15 min i musze zaczac trening zeby przed ponownym wyjsciem miec te 20 min odstepu po treningu na zjedzenie dobrego posilku potreningowego. i tak mysle czy jesli np kupilbym xp (bo chialem polczayc Xp + TCM) czy cos innego co nalezy brac 30 min przed treningiem to czy moge to wziac 30 min przed tym treningiem, po 15 min zjesc posilek przedtreningowy i po kolejnych 15 min zaczac trening. czy to nie za malo czasu?? i jeszcze jedno. jesli wzialbym XP po trenigu to mam jakies ograniczenie czasowe zeby nie spozywac bialka (jak ma to nitroII)??
Szacuny
7
Napisanych postów
601
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
19905
no niby nic i to jest logiczne,najlepszym rozwiazaniem jest przesuniecie tego posilku na wczesniej ale jezeli on naprawde nie moze przesunac to trudno trzeba to zrozumiec i radzic sobie jak tylko mozna. nie kazdy ma czas i warunki zeby wszystkiego przestrzegac i ja to jak najbardziej rozumiem bo sam tak mam,
to ze POWINNO sie tak robic a nie inaczej to kazdy rozumie,ale zastosowanie teo w praktyce to druga sprawa...
no chyba rozumiesz Luk...
Szacuny
5
Napisanych postów
363
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
9336
topolina niestety nie mam szans zeby przesunac posilek;/ tak juz bywa nie da sie wszystkiego idealnie ;/ ale moze polecicie mi suple co by w moim przypadku sie sprawdzily. Tak mysle ze moze zamiast XP dac TCM + CP i to bym widzial tak: