<<<CMH sqad>>>
...
Napisał(a)
no to wiec pozdro dla wszystkich mam pytanka cwiczylem rekreacyjnie na sucho troche na hmb bialka itp.ogulnie jestem mlody i chudy zamuwilem sobie dwie paki mety no wiecie chce sie troche bardziej i mszybciej pszypakowac a naczytalem sie troche strasznych zeczy o metce ale najbardziej sie boje tego ze bende mial jakies problemy z erekcja i wogule to dziewczyna mnie za***ie. to po malej dawce juz cos gozej jest. a i jak brac ta metke bo niemam pojecia slyszalem ze cos 3, 4 tablety dziennie a moze byscie prucz metki mi cos doradzili prosze o RADE pozdro z gory dziekuje.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wyp*****laj z takimi pytaniami
Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek
...
Napisał(a)
http://www.fat-pie.com/milkman.htm <= obejrzy se to zanim zaczniesz zrec te gowno
tylko cale dokladnie obejrzy i zadaj se pytanie ktory z tych typow jest chudy i zaczal brac koks 

...
Napisał(a)
Ja wdupialem po 10 metki dziennie i nic złego z erekcją sie nie działo- muciłem panienki jak ogier, i se poczytaj bo o metce już 10 tysięcy razy pisano w tym dziale, i ***
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Hehehe qrde nie kumam zakończenia filmiku 

Wiedza jest najlepszym anabolikiem
...
Napisał(a)
Za zrobienie takiego filmu należy się skierowanie na badania do pewnego kurortu w Gnieźnie.
Mężczyzna na poziomie powinien trzymać się w pionie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!