Eloo chcialem sie poradzic mam zamiar wziasc krete tylko nie wiem jaka i mam pewne watpliwosci czy ona nie pojdzie do klopa bo mialem taka historie ze wzialem creatine mega caps+tauryna mega caps+l-glutamina 4000+ 2kg profi whey mass bodajze gdzies w marcu i trening mialem dobry (armageddon) diete tez trzymalem i w ostatnim tygodniu brania tej krety pogoniło mnie do klopa i mialem sraczke przez caly dzien i wchodze na drugi dzien na wage i wszystko sie poszlo je**c przytylem wtedy ok 6-7 kg i w bicu tylko 1 cm :( (nie wiem czemu tak malutko) i boje sie ze tearz moze byc tak samo, nie wiem czemu sie tak stalo w czym tkwił błąd
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
śmieszna historia...tylko 1 cm, a ile Ty być chciał 15 :)
z kreatyn ostatimi czasami popularna jest kreatyna z Vitalmaxu, przy wyborze kieruj się ceną, opinią, itd.
Jeżeli możesz sobie na to pozwolić to polecam creapure np. z Olimpu, Treca.
Na marcowe zaburzenia żołądowo-jelitowe mogło mieć wpływ wiele czynniku, jeżeli podczas kilkutygodni stosowania kreatyny ich nie miałeś to podejrzewam iż biegunka spowodowana była spowodowana przez jedzenie, jeden z artykułów żywnościowych najprawdopodobniej był nieświeży.
z kreatyn ostatimi czasami popularna jest kreatyna z Vitalmaxu, przy wyborze kieruj się ceną, opinią, itd.
Jeżeli możesz sobie na to pozwolić to polecam creapure np. z Olimpu, Treca.
Na marcowe zaburzenia żołądowo-jelitowe mogło mieć wpływ wiele czynniku, jeżeli podczas kilkutygodni stosowania kreatyny ich nie miałeś to podejrzewam iż biegunka spowodowana była spowodowana przez jedzenie, jeden z artykułów żywnościowych najprawdopodobniej był nieświeży.
Istnieją trzy rodzaje kłamstwa: przepowiadanie pogody, statystyka i komunikat dyplomatyczny.
...
Napisał(a)
błąd tkwi w tym, że zapewne żresz same odżywki zamiast czymać dietę. Robisz dietę na masę? Skąd pomysł, że miałeś sraczkę po kreatynie a nie po białku? Dlaczego 1cm w bicu to mało? Ile byś chciał? Który to cykl?
"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!