...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ile ludzi, tyle teorii, więc najlepiej niech każdy znający się na rzeczy wypowie swoje zdanie w tym poście jak go przeczyta, a Ty sobie wybierzesz
Ja osobiście radzę Ci:
dzień treningowy:
zaraz po treningu 1 gram na 10 kilo ciała
można też rano jakieś 3-4 gramy na czczo
dzień bez treningowy:
rano na czczo 5 gram i między ostatnim obiadem a kolacją na pusty żołądek 5 gram
szaba

Ja osobiście radzę Ci:
dzień treningowy:
zaraz po treningu 1 gram na 10 kilo ciała
można też rano jakieś 3-4 gramy na czczo
dzień bez treningowy:
rano na czczo 5 gram i między ostatnim obiadem a kolacją na pusty żołądek 5 gram
szaba
najpierw kulturystyka zrobiła ze mnie wieprza, a kiedy dojrzałem do tego sportu, pozwoliła mi na osiągnięcie wymarzonej sylwetki
...
Napisał(a)
najpierw kulturystyka zrobiła ze mnie wieprza, a kiedy dojrzałem do tego sportu, pozwoliła mi na osiągnięcie wymarzonej sylwetki
...
Napisał(a)
5-10 g kreatyny i do tego 30g glukozy, ale latino lover zrobisz jak uwazasz ;)))
P.S.
pamietaj tez o nasyceniu - przez pierwszych 7 dni 4x dziennie po 5g
deadmike

P.S.
pamietaj tez o nasyceniu - przez pierwszych 7 dni 4x dziennie po 5g
deadmike

Przyszły Mr O
...
Napisał(a)
Jesli chcesz brac faze nasycenia to rozplanuj se ją na caly dzien ruwnomiernie np: rano, przed treningiem, po treningu, przed snem. Jesli chcesz ominac faze nasycenia to mozesz brac rano i po treningu. Glukozy 20-30g do kazdej porcji kreatyny, ale i glukoze mozesz odpuscic. Pamietaj o tym zeby kreatyne brac na pusty zoladek, a takze odczekaj conajmniej 30min po jej zazyciu zanim cos zjesz. Powodzenia :) LOL
"ja biore 220kg na serie ale tylko czasami stosuje sterydy..."
"ja biore 220kg na serie ale tylko czasami stosuje sterydy..."
"Jestem sobie prawdą, fałszem i zagadką też.."
...
Napisał(a)
Rano 5g naczczo np. z sokiem winogronowym + glukoza 20-25g
Po treningu 5g kreatynki --------//---------
Do tego odpowiednie odstepy czasowe od jedzenia...
Pozdrawiam
Trening i wiara zrobia ze mnie cara.
Po treningu 5g kreatynki --------//---------
Do tego odpowiednie odstepy czasowe od jedzenia...
Pozdrawiam
Trening i wiara zrobia ze mnie cara.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!