...
Napisał(a)
Witam was pierwszy raz mam styczność z tym środkiem dlatego pytam tak jak w temacie.Jutro bedzie jak jestem 6 dzien na masterze
...
Napisał(a)
Doping w sporcie stanowi niestety jego nieodłączną część. Nie tylko w profesjonalnym jego uprawianiu, gdy walka toczy się o miliony złotych, ale również wśród amatorów, którzy trenują nie dla zarobku, a dla przyjemności i zmiany swojej sylwetki. Osoby niecierpliwe sięgają po niego z myślą, że w ten sposób osiągną szybsze i lepsze efekty. Z kolei inni w sytuacji, gdy progres ich treningów nie jest już widoczny, mimo dobrej diety i ciężkich treningów.
Jednym z dostępnych i popularnych na rynku środków dopingujących jest masteron. Występuje on również pod nazwą drostanolone, a stosowanie jego w medycynie wspomagało leczenie raka piersi. Popularność swoją zyskał w latach 1970-1980. Nie jest on zaliczany do silnych środków anabolicznych. Najczęściej stosowany w czasie redukcji tkanki tłuszczowej lub rekompozycji sylwetki. Odczuwanie jego działanie nie jest wyraźne jak w przypadku silniejszych środków.
Stosowane ilości to od 300 do 500 mg tygodniowo. Wadą jest jego krótki okres półtrwania. Wynika z tego to, że konieczne są częste iniekcje, kilka razy w tygodniu.
Jak każdy środek dopingujący ma on skutki uboczne. Zaliczyć do nich można:
- zaburzenia profilu lipidowego,
- zahamowanie produkcji testosteronu w jądrach,
- pogorszenie funkcjonowania stawów,
- bezpłodność,
- wypadanie włosów,
- podwyższony hematokryt.

Jednym z dostępnych i popularnych na rynku środków dopingujących jest masteron. Występuje on również pod nazwą drostanolone, a stosowanie jego w medycynie wspomagało leczenie raka piersi. Popularność swoją zyskał w latach 1970-1980. Nie jest on zaliczany do silnych środków anabolicznych. Najczęściej stosowany w czasie redukcji tkanki tłuszczowej lub rekompozycji sylwetki. Odczuwanie jego działanie nie jest wyraźne jak w przypadku silniejszych środków.
Stosowane ilości to od 300 do 500 mg tygodniowo. Wadą jest jego krótki okres półtrwania. Wynika z tego to, że konieczne są częste iniekcje, kilka razy w tygodniu.
Jak każdy środek dopingujący ma on skutki uboczne. Zaliczyć do nich można:
- zaburzenia profilu lipidowego,
- zahamowanie produkcji testosteronu w jądrach,
- pogorszenie funkcjonowania stawów,
- bezpłodność,
- wypadanie włosów,
- podwyższony hematokryt.

Moderator działu Odżywianie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
może wcale go nie poczujesz
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Więc nie poczuje dosłownie nic.Będę na nim 10tyg dawki od 100mg co 2 tygodnie zwiększam o 50mg
Zmieniony przez - goral8930 w dniu 2013-06-14 22:53:34
Zmieniony przez - goral8930 w dniu 2013-06-14 22:53:34
...
Napisał(a)
co poniektórzy za dużo sobie obiecują po tego typu środkach i potem rozczarowanie
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Rozumiem mowili mi wlasnie ze master dziala dobrze przy niskim bf skonczylem wczoraj tren a i teraz jestem dobrze urzezbiony.Więc powiedz mi z wlasnego doswiadczenia czego moge sie spodziewac po tym srodku
Zmieniony przez - goral8930 w dniu 2013-06-14 23:05:35
Zmieniony przez - goral8930 w dniu 2013-06-14 23:05:35
...
Napisał(a)
master bardzo fajny srodek, ale to musi czlowiek bic mastera nie kujawski 

...
Napisał(a)
Srodek bardzo fajny,
Generalnie to typowe odczucie ubicia, skok sily ( w Towim przypadku bym sie nie spodziewal po przejsciu z trenuA), moze pojawic sie zwiekszona nerwowosc
Generalnie to typowe odczucie ubicia, skok sily ( w Towim przypadku bym sie nie spodziewal po przejsciu z trenuA), moze pojawic sie zwiekszona nerwowosc
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
Master mam Alpha pharma i Atomic w tle oczywiscie leci prop 100mg e2d mastera zaczynam od 100mg i co 2 tygodnie podbijam o 50mg przez 10tyg
Zmieniony przez - goral8930 w dniu 2013-06-15 09:08:46
Zmieniony przez - goral8930 w dniu 2013-06-15 09:08:46
...
Napisał(a)
goral, ja bralem tylko raz i to wlasnie z alphy, lecialo 100mg ed, dla mnie kozak, mimo bilansku ujemnego sila byla ogromna, ubicie dobre, ale jak wspominal micz nerwowosc moze wystapic, ja bylem jakos podrazniony za bardzo.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!