moje zapotrzebowanie kaloryczne wynosi ok 2500kcal(wg wzoru z alternatywnej drogi). w domu cwicze tylko troche hantelkami i codziennie robie 30 popmek, 20x sie podciagam i robie 100 podciagniec kolan do kaltki piersiowej na lezaco. i mam takie pytanie: czy zeby potem miec w czym rzezbic to musze miec taka mase ktora sie robi w czasie jedzienia wiecej kalorii i odpowiednich cwiczen czy tylko dzieki temu ze wiecej jem?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
no nie powiedzialbym "nie cwicz codziennie" - zalezy jak bardzo intensywny ma plan
pzodrawiam
pzodrawiam
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it. /2pac
...
Zawsze możesz się rzezbić, ale jeżeli chcesz rzezbić mięśnie to musisz je mieć :)
JA :D
...
cwiczysz
wsutek cwiczen w miesniach powstaja mikrouszkodzenia
odpoczywasz
odpowiednio sie odzywiasz
przy wlasciwym odpoczynku i diecie miesnie sie regenerują, stają sie silniejsze i wieksze
/\
to wytlumaczienie wzrostu miesni w skrocie
ps. tak, najpierw musisz zbudowac mase mieśniową, pozniej dopiero ja rzezbisz
pozdrawiam
wsutek cwiczen w miesniach powstaja mikrouszkodzenia
odpoczywasz
odpowiednio sie odzywiasz
przy wlasciwym odpoczynku i diecie miesnie sie regenerują, stają sie silniejsze i wieksze
/\
to wytlumaczienie wzrostu miesni w skrocie
ps. tak, najpierw musisz zbudowac mase mieśniową, pozniej dopiero ja rzezbisz
pozdrawiam
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it. /2pac
...
a mase miesniowa sie "robi" odpoweidnio cwiczac czy odpowiednio jedzac? czy to i i to?
...
a jesli bym tylko jadl? bo na razie nie mam kasy anie na silownie w domu ani na jezdzenie gdzies na silownie. jedyne co moge to cwizcy jakims treningiem domatora
...
wiec cwicz treningiem domatora.. jesli bedziesz tylko jadl to co najwyzej obrosniesz w tluszcz
...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
trenowac czy odpoczywac!!!regeneracja miesni prosze o pomoc
Następny temat
Krzysztof Piekarz