...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
NONO dla mnie bardzo odbrze a ile masz lat jaki staż i jakie suple bierzesz??
DIETA JEST i jak ćwiczysz prosze wypowiedx się
DIETA JEST i jak ćwiczysz prosze wypowiedx się
Człowiek głodny to człowiek zły...
TOWAR,który sprzedałem na Targowisku====>>
...
Napisał(a)
staż ok 3 lat, ale nie ciągły, bylo sporo przerw, i ostatnio też miałem troche wolnego od silki, bo mam problemy z kręgosłupem, i troche spadkó było, ale powolutku nadrabiam, a Supli nie biore zadncyh wczesniej byłą kreatynka, pól roQ temu mega mass 5 kg,
...
Napisał(a)
klata dla mnie masakra 88-0 , według mnie powinieneś troszke popracowac nad łapą. No i czekam na zdjęcia pleców i nóg.
Zmieniony przez - indiuk w dniu 2008-02-18 18:49:30
Zmieniony przez - indiuk w dniu 2008-02-18 18:49:48
Zmieniony przez - indiuk w dniu 2008-02-18 18:49:30
Zmieniony przez - indiuk w dniu 2008-02-18 18:49:48
...
Napisał(a)
a jak tam czoło ?
....:::KOЯN:::....
....:::SliPKnoT:::...
βЦςЂέЯЈЄ
[baby to chóje] SZEF !
...
Napisał(a)
przód super....tył gorszy...i łapa troche odstaje..ale za klate masz soga bo super zrobiona 

"Miota nim jak szatan..."
...
Napisał(a)
wiem łapy to strasznie mi sie marne zrobiły, szczegolnie jak wlasnie przez jakis czas nie cwiczylem z powodu kontuzji kregosłupa i utrzymywania diety. Ale zapodam niedługo fotki łap.
...
Napisał(a)
własnie teraz staram sie pracować nad pleckami i łapkami, ale z plecami bedzie cięzej, bo mam bóle pomiędzy kręgami:/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
SŁABO ALE ZAWSZE COŚ 2
Następny temat