Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
6
Napisanych postów
443
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
11716
witam, jak to jest z tym trenem? niektorzy mowia ze jest straszny ciezko na nim wytrzymac itp. ale to pewnie sprawa indywidualna.
calym rokiem lece suste 500mg week, teraz dodalem tren ace 100mg e2d, koncze pierwsza butelke. sylwetka wyrazna definicja zgodznie zplanem, wiecej zyl mniej tluszczu, sila plus, chociaz trening nie jest silowy.
spie mniej ale za to glebiej i lepiej sie wysypiam i to jest plus. libido poszlo w gore chociaz spodziewalem sie ze bedzie spadac, kondycja w dol. samopoczucie mysle ze na plus, Nerwowosc, uspokoilem sie na samym tesciu bylem bardziej nerwowy, teraz raczej spokojniejszy. Pompa za duza kostki puchna.
waze okolo 110kg czuje sie lepiej niz na dece, nie toleruje winstrolu niesamowite saidy po nim mam, unikam jak ognia!
dzisiaj kaszel zlapal po iniekcji kilka minut. jakie sa wasze przypadki trenu? sa osoby na forum na ktore tren ace dziala lajtowo?
nie mam super genu za to moj brat jest freekiem, 190 cm 117 kg 48cm bic talia malo widoczny six pack. a tylko troche tescia deki i wana wzial dieta typu "kosta twarogu po treningu"
"wolę ponieść śmierć próbując wstać niż żyć na kolanach"
Szacuny
1465
Napisanych postów
10261
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
84499
Jak okłamuje to okłamuje samego siebie, będzie chciał da nie swoją fotkę nic trudnego , ankieta jest wymagana na forum ale np pewnych rzeczy jak prosty przykład wiek który jest najistotniejszy w ankiecie , w żaden sposób nie zweryfikujemy czy jest prawdziwy. Dobra już nie spamuje.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106330
Napisanych postów
378364
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711716
sprawa mocno indywidualna jak ze wszystkim w tym sporcie jeden będzie bił 1.5 testa ciśnienie w normie e2 się trzyma zero gino
drugi przy teście 250 mg week nadciśnienie e2 wywalone i gino wywala
podobnie z trenem jedni lepiej znosza e inni a a część wcale nie odczuwa skutków ubocznych przez większość czasu
u mnie minusem jest bardzo szyba irytacja na trenie oraz problemy ze spaniem
tak więc nie ma reguły na to
znam osoby które ledwo tolerują 75 mg co 2 dni a znam takich co leca po 800 mg week i chwalą
Szacuny
1627
Napisanych postów
5988
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
73609
Lecialem 300mg week dlugiego trena. Agresja lekko podniesiona ale poza tym innych sidow nie mialem. Kilka razy zlapal mnie kaszel lekki i ten posmak oleju w gardle za to raz podczas wbijania jak by mnie palilo od srodka w miejscu strzalu po zmianie miejsca jednak bylo juz ok.
Szacuny
15
Napisanych postów
572
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
17585
Ja właśnie lece 13ty tydzień E dawka 400/w pełna profilaktyka i praktycznie zero sidów. Jedyne co irytuje to potliwość, 1-2 razy w tyg mokry w nocy jak szmata. Ale obczaiłem że dzieje się tak jak za dużo węgli dam na wieczór. Na swoim przykładzie też widze że sidy rosną wraz z wywalonym estro, jak się pilnuje to jest bardzo dobrze.
Szacuny
1465
Napisanych postów
10261
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
84499
Tren enan w moim przypadku jest lepiej tolerowany , ciśnienie wahania stężeń, agresor. Plusem acetatu jest że można z niego szybko zejść , krótki okres półtrwania, Zauważyłem też jedno jak kontroluje estrogen na acetacie czy enanie sidy są mniejsze oczywiście prolkę również. Dla mnie dobra proporcja dla testa vs tren to 1-1 dawki.
Szacuny
1211
Napisanych postów
1488
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
24196
jak tren to tylko w krotkich cyklach na redukcje, ace do 8tyg, enan max 12, dalej zaczynaja sie sajdy ktorych nie widac na oko - tylko badania pokazuja sprawdzone na sobie i kilku kolegach
w ogole wg ankiety to ostry dzik jestes, daj fote.
13%bf , 110kg, udo 78 - przysiad 130
Zmieniony przez - CienkiGosciu w dniu 2015-07-17 11:41:58
Szacuny
1465
Napisanych postów
10261
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
84499
Nie koniecznie jest tak jak gadasz trenbolon jest środkiem uniwersalnym można na nim masować, można na nim robić redukcje.
Druga sprawa nie ma jakiś sztywnych terminów dla trenu , ja leciałem kiedyś acetat ponad 5miesięcy choć tren e lepiej toleruje manipulowałem tylko dawkami ,środkami dietą i treningiem. Po trzecie po co Tobie ta fotka autora , będzie chciał to sam wstawi , nie ma tu jakiegoś wymogu wstawiania fot,
Zmieniony przez - wnc1964 w dniu 2015-07-17 13:52:45