WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

jajko w proszku i gainery

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 17333

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 74 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 2082
mam takie pytanko co sadzicie o jajku w proszku ?? mozna kupic w opakowaniach po 10kg , jest to poprostu wysuszone sproszkowane jajko , 1kg proszku to 90 sproszkowanych całych jaj. mogło by byc dobre no nie ???

i teraz inna sprawa :

chodzi o to ze nie mam czasu robic sobie jedzenia :D i czy gainr bylby mi pomocny (na mase) czy cos innego lepiej ?? jesc sobie moge 3 razy dziennie , nie mam czasu na przygotowywyanie posiłków
, chyba ze macie jakies produkty ktore mozna kupic wstawic do lodowki , szafki i potem tylko jesc , nie mam czasu na jeakies gotowania , czy pieczenia . Czy gainer bedzie dobry ??

Prosze o odpowiedzi
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 1210 Wiek 43 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 19125
pewnie niezle baki beda po tym proszku, smak, rozpuszczalnosc itd w sam raz dla hardkorowca
co do braku czasu na przygotowanie posilku , czasami wystarczy minimalnie zmienic plan dnia aby wygosodarowac te kilkadziesiat min potrzebna na zrobienie zarla na 2/3 dni (duzo jest na forum linkow gdzie masz przepisy na szybkie i pelnowartosciowe posilki)

sam gainer wiadomo jako uzupelnienie/zamiennik posilku nie zaszkodzi jednak nigy nie zastapi normalnego jedzenia

"życie idioty to nie bułka z masłem"

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 925 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 13211
j/wps gdzie mozna dostac te jajka w porszku i czy sa to cale jajka czy tylko bialka? i jaka jest cena
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 1210 Wiek 43 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 19125
szukaj w necie sa cale jaja jak i tylko bialka , polprodukty spozywcze np do ciast

"życie idioty to nie bułka z masłem"

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 74 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 2082
mi konkretnie chodzi o całe jajka :D 1kg to 90 jajek
cena ok 35zł kilo , mozna kupic w opakowaniach minimum 10kg

mozna se z tego zrobic dobre pasty jajeczne , omleciki , jajecznice , jako dosdattek cukierniczy , oraz :D jeden ze skladnikow panierki kfc :D
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 49 Napisanych postów 5025 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 44489
do ust bym tego nie włożył

--=Zanim zadasz kolejne pytanie na forum=--
http://www.sfd.pl/Pierwsza_Wizyta_Jasia_na_FORUM-t355004.html

"Jak nie wiesz to się dowiedz, wpierw pomyśl potem powiedz..."

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 9 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 14
mam w ofercie jajko w proszku w cenie 35,00zł za kilogram plus koszty przesyłki powyżej 20 kilogramów transport bezpłatny

zamówienie kierować na e-maila lub na GG 12246240 ANDRZEJ

DOSTAWA 48 GODZIN
...
Napisał(a)
Początkujący
JAJKA W PROSZKU W CENIE 35 ZŁ/KG
DOSTAWA W 48 GODZIN
ZAMÓWIENIA GG 12246240
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 97 Wiek 30 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 480
Może się wypowiedzieć jakiś doświadczony paker co o tym sądzi?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 255 Napisanych postów 13305 Wiek 38 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 45261
Jajka w proszku . . . ja bym zdecydowanie wolał normalne, zresztą też zalezy z jakiego źródła.

Nie masz czasu na przygotowanie posiłku ? Nie masz 10 min na posiłek ? Nie rób sobie z nas jaj. Gainer nigdy nie zastąpi ci posiłku, a widze, że chcesz się przerzucić na proszkowane żarcie kompletnie . . . napewno niczego dobrego to ci nie da.

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.

...
Napisał(a)
Początkujący
JA TEŻ WOLE NRMALNE ALE ZE WZGLĘDU NA BEZPIECZEŃSTWO TE SĄ PEWNIEJSZE A POZA TYM JAKO COOK SPORTOWCÓW WIELU PRZYPADKACH JAJKO CZY BIAŁKO W PROSZKU DAJE IM KONKRETNYCH MINERAŁÓW
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Mam pare pytań wziązanych z wzrostem itp..

Następny temat

Ocencie moj rozklad posilkow...

Shoty
Polecane artykuły