...
Napisał(a)
Zauważyłem dość ciekawą rzecz , zazwyczaj biorac hcg od dila (pregnyl, provigil, ovigil) nie czulem jakos dzialania tego hcg chociaz sadzilem ze napewno cos tam dziala bo ladnie wyglada- mieszkam w rejonach nadmorskich. ostatnio trafila mi w rece recepta na polski pregnyl z apteki :) po wbiciu wreszcie zauwazylem ze to hcg naprawde czuc- jadra po kilku dniach wieksze, twardsze, i libido ok. Dlatego przestrzegam przed zakupem hcg od dila... pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jak przechowywał w nieodpowiednich warunkach to nie ma co się dziwić
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
pewnie wiekszosc hcg na czarnym rynku ma zerowe dzialanie albo oslabione bo nie chce mi sie wierzyc ze dilowie to w lodowkach trzymaja
...
Napisał(a)
ja miałem ovigil od dila i jaja puchły

Nie namawiam lecz powtarzam w kółko kłuj w udo lub dupsko.
...
Napisał(a)
jak daje sie rozbite 5000iu na kilka porcji to nie czuć tego j**nięcia HCG
a jak zapodasz 2500iu to od razu jajka puchnął
Zmieniony przez - MARCIN n2o w dniu 2013-08-31 22:42:10
a jak zapodasz 2500iu to od razu jajka puchnął

Zmieniony przez - MARCIN n2o w dniu 2013-08-31 22:42:10
>Trening czyni mistrza<
Zabija nas to co najbardziej kochamy..
SFD Team
...
Napisał(a)
w lodowce ma byc chyba trzymane juz gotowe hcg - roztwor, proch chyba nie jest wrazliwy na temperature?

Hardstyle Is My Style...
...
Napisał(a)
jest jak za długo w ciepłym nie chłodnym miejscu będzie jechać np. to spada jakość traci swoje właściwości. Nie ważne czy roztwór czy proch w pudełku.
Nie namawiam lecz powtarzam w kółko kłuj w udo lub dupsko.
...
Napisał(a)
a ja trzymam pregnyla juz z miesiac w szafce :(
Hardstyle Is My Style...
...
Napisał(a)
wbije tego z szafki moze cos podziala, watpie ze dil to trzymal w lodowce a niestety nie mam jak zalatwic recepty i z apteki brac
Hardstyle Is My Style...
...
Napisał(a)
tak od razu też nie straci swoich właściwości
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!