Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
Opisz swój plan treningowy
Cel cyklu
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Stan zdrowia
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
PPM (podstawowa przemiana materii)
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
81
Witam mam 33 lata , pierwszy cykl testestorenu i metanabolu brałem w wieku 17 lat , młody niedoświadczony naiwny , nie brałem odbloku bo nie wiedziałem ,
kolejny cykl w wieku 30 lat 10 ml testosteronu 10 sustanol i 20 decki .
Teraz mam zagadkę . miesiąc temu zakończyłem cykł 30 ml testosteronu długiego i 30 ml decki .
głupieje na forum już każdy mówi co innego ..
Skończyłem brać clomid 24 tabletki 50 mg dziennie przez 24 dni .
Mam jeszcze hcg . Jak je brać co ile dni ? czy najpierw powinienem wziąć clomid czy hcg .
Najważniejszy problem jaki mam to spadek libido i słaby wzwód :(
proszę o podpowiedz b0 słyszałem wiele opcji .. począwszy od clomidy po hcg dawkowanie codziennie po 1 ml , raz na 3 dni , raz na 5 dni . nie wiem już jak mam co wziąć żeby wszystko wróciło mi do normy ... przed ostatnim cyklem mogłem uprawiać sex kilka razy dziennie , teraz mam mały problem ze wzwodem mam nadzieje że przejściowy
proszę o pomoc osób które znają się na tym a nie nowicjuszy którzy powtarzają głupoty
mam 33 lata
waga 85 kg
wzrost 182 cm
brałem zastrzyk co 4 dni , 1 ml testosteronu, 1 ml deki i tak po 30 ml każdego łącznie
w trakcie cyklu brałem symex
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
81
nie mam badań żadnych .
tak mi powiedział facet który zaopatrywał mnie w sterydy że najpierw clomid , a hcg mówił że przy takiej dawce nie potrzebne jest , ale wziąłem i kupiłem też hcg . jak i kiedy co mam brać ?
Zmieniony przez - kamil444k w dniu 2020-12-27 13:09:14
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
81
nie mam badań żadnych .
tak mi powiedział facet który zaopatrywał mnie w sterydy że najpierw clomid , a hcg mówił że przy takiej dawce nie potrzebne jest , ale wziąłem i kupiłem też hcg . jak i kiedy co mam brać ?