Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
Opisz swój plan treningowy
Cel cyklu
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Stan zdrowia
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
PPM (podstawowa przemiana materii)
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
205
1. WIEK: 28
2. WAGA:76
3. WZROST:176
4. WYMIARY:
-biceps:38
-klatka: - 111
-udo: -
-talia: -
5. STAŻ NA SIŁOWNI: okolo 3 lat
6. DIETA: zroznicowana
-białko: -
-węglowodany:-
-tłuszcz:-
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: brak
8. TRENING: -
9. CEL CYKLU: masa dobrej jakosci
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: -brak
11. POZIOM BF%: -
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): walka o kazdy kilo
13. STAN ZDROWIA: bdb
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii): szybka
16. WYNIKI SIŁOWE: -
-klata: - 102
-martwy ciąg:- nie ćwiczę
-przysiad:-zarzucam około 80kg(nie robię rekordów)
hCG
1) co to?
2)skad wziąć?
3)warto brać przy samym propie 100mg e2d? Czy tylko sam clomid?
#1-8 prop 100mg/ml e2d#
Kiedy wjechać z clomid-em?
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
205
Nie chce nikogo urazić ale troszeczkę już poczytałem na tym forum i stwierdziłem że nie chce mi się uczyć tej całej waszej gwary bo często jest tak że jak coś czytam tutaj to nie rozumiem i muszę biegać po slowniczkach.. Ja mam kuć pupę a nie czytać kuracje wszystkich w obcym mi języku. Podstawy znam. Badania zrobione wszystko w normie także wiem do czego wracac. Swoje zdrowie oceniam tak samo jak i mój lekarz 1 kontaktu 10/10 Z ciśnieniem nie mam problemu. Prop zakupiony clomid tak samo. Porostu chciałbym zacząć a natknąłem się na te hCG i wiem tylko że jest po to by rozruszyc trochę jądra. Ale czy potrzebny przy tak małym stężeniu?
Szacuny
1088
Napisanych postów
1407
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
51615
Recepta jest banalna. Jak komuś się nie chce uczyć na własną rękę obcego języka to idzie do szkoły, szuka nauczyciela, daje mu kasę i ten ma go nauczyć.