Szacuny
0
Napisanych postów
64
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
418
wiec mam taki problem...
od zawsze mam grube nogi wiec ich nie cwicze(moze to blad) zeby nie rosly;] waze 110kg klatka mala brzuszek maly biceps 44 a udo 73cm. jestem po cyklu wczesniej tak nie bylo i chodi o to ze juz w zadne spodnie sie niemieszcze i nawet w sklepach ciezko dobrac jakies na mnie. wiec co moge zrobic zeby zrzucic troszke z tych ud?
Szacuny
5
Napisanych postów
1155
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
19689
Bez cwiczenia tyle w udzie, cos pieknego. Nie doceniasz tego co masz. Zacznij je cwiczyc, a sam przekonasz sie ze warto. Nawet sam fakt, ze trenowanie nog zwieksza naturalna produkcje testosteronu. No i w sumie, skoro masz juz wielkie uda, to lepiej miec wielkie umiesnione uda, niz wielkie tluste ;] pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1466
Sory, mistrzu jak możesz pisać w dziale dla zaawansowanych jeśli nie znasz podstaw, tzn nie ćwiczysz nóg... i jeszcze pytasz się o ćwiczenia... Podejrzewam ze Twoje nogi nie są "wielkie" w sensie mięśnia tylko zwyczajnie zalane, ale lepiej by było gdybyś pokazał fotke. W skrócie: zapraszam do początkujących i trenuj nogi.
Szacuny
0
Napisanych postów
64
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
418
pedril czy jak ci tam widze w profilu ze nie masz 2 lat stazu wiec ja zapraszam ciebie do dzialu dla poczatkujacych. znam duzo cwiczen na nogi ale chcialem zeby ktos podal jakies "ewentualnie jakas technike" zeby nie rosly tylko sie rzezbily albo najlepiej troszke spadly;]
Szacuny
3
Napisanych postów
1830
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
7377
To jest właśnie ta genetyczna niesprawiedliwość. Są ludzie, którzy mają wielkie kopyta, a nigdy nic specjalnie z nimi nie robili, a inni rpzez całe życie nie moga do tego dojśc...aeeeeh choć ja tam az tak na swoje kopyta nie narzekam, sa proporcjonalne do reszty ciała ale na pewno mógłbym miec lepsza definicje.
Tak czy siak jak wyżej-rozbudujesz na nogach w miare proporcjonalnie ulokowaną mase mięśniowa, potem dokonasz redukcji i"lans"będzie niesamowity.
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1466
Odnośnie stażu nie segregował bym na początkujących i zaawansowanych, bo można ćwiczyć 5 lat i dalej nic nie wiedzieć... Owszem praktyka jest ważna ale wiedza również, a z twoich wypowiedzi nic mądrego nie płynie, a wręcz bije brak podstawy.