witam mam zamiar zaczac trening full body . powodem tego jest ze nie jestem wstanie kontynuowac splitu m.in z braku sprzetu ale takze i ze znudzenia . w full body zwykle wykonuje sie jak popatrzylem 2 cwcizenia a to da sie rade zrealizowac :P:P:P .
takze napisze teraz co planuje a wy powiecie mi czy takie cos ma wogole sens .
4x (albo 3x ? ) podciagniec na drazku nachwytem
2x pompki max
3x wyciskanie sztangielek ( liczba powtorzeni w zaleznosic czy ciezarek dopuie ale bedzie to pewno 10-12 )
2x takie hmm zwykle machanie sztangielkami na bica
2x machanie uchwytem mlotkowym ( powtorzenia tez w zaleznosci czy ciezarek dokupie )
3x takie podstawowe cwiczenie na trica nie wiem jak sie nazywa takie ze sie sztangielke zza glowy unosi
i teraz nie wiem jak zrobic z barkami
czy zrobic
2x wyciskanie sztangielek
2x unoszenie bokiem
czy jakos dac tam sztrugsy ?? poradzcie
z nogami i brzuch takze prosze o porady . z tym ze na nogi cwiczenia bez obciazen bo mam problemy z kolanami i stawem biodrowym . jak cos waznego pominelem to przypomnijcie tez . z gory dziekuje za poprawki , krytyke itp .
btw. zakladalem taki topic w treningu ale malo opini uslyszalem (1)
takze napisze teraz co planuje a wy powiecie mi czy takie cos ma wogole sens .
4x (albo 3x ? ) podciagniec na drazku nachwytem
2x pompki max
3x wyciskanie sztangielek ( liczba powtorzeni w zaleznosic czy ciezarek dopuie ale bedzie to pewno 10-12 )
2x takie hmm zwykle machanie sztangielkami na bica
2x machanie uchwytem mlotkowym ( powtorzenia tez w zaleznosci czy ciezarek dokupie )
3x takie podstawowe cwiczenie na trica nie wiem jak sie nazywa takie ze sie sztangielke zza glowy unosi
i teraz nie wiem jak zrobic z barkami
czy zrobic
2x wyciskanie sztangielek
2x unoszenie bokiem
czy jakos dac tam sztrugsy ?? poradzcie
z nogami i brzuch takze prosze o porady . z tym ze na nogi cwiczenia bez obciazen bo mam problemy z kolanami i stawem biodrowym . jak cos waznego pominelem to przypomnijcie tez . z gory dziekuje za poprawki , krytyke itp .
btw. zakladalem taki topic w treningu ale malo opini uslyszalem (1)