Szacuny
124
Napisanych postów
34575
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
195972
Jeśli sposoby z początku posta zawiodły, to normalnie spóźniłeś się
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie
Szacuny
6
Napisanych postów
133
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
4381
Oczywiście, gazeta wyborcza nie omieszkała wspomnieć o tym, że wszyscy napastnicy (co ciekawsze - studenci) trenują wschodnie sztuki walki... Aż się zdziwiłem, że nie autorzy nie pociągneli tego tematu dalej - sztuki walki = agresja = zwyrodnialcy = pobicia w biały dzień, czy jakoś tak, sami wiecie o co chodzi.
Po co w ogóle o tym wspominali? Teraz każda matka 5 razy się zastanowi zanim puści dzieciaka na trening...
Szacuny
16
Napisanych postów
938
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
22598
Witam!
Ciekawi mnie czy byli to ludzie zaangazowanie w jakies sporty walki. Jak to ktoś na forum powiedział, w 13 sekundzie filmu pada wyraźnie słyszane słowo: capoeira. Poza tym, oglądając ten film nasuwa mi się, że ci goście pobili go jednak za coś... Ciekawie zachowuje się ta panna, która nic nie robi, by go przestali bić. Co ciekawe odchodząc, agresorzy mówią, że tej pannie nic nie ma się stać... W sumie trochę tu jest niewiadomych.. Pobity gościu też sprawia wrażenie, jakby był pod wpływem jakiś środków..
Mimo to, aż żal du.pę ściska patrząć jak tych kilku kozaków katuje tą chudzinę..
Choć życie nasze splunięcia nie warte - Eviva l'arte
Szacuny
13
Napisanych postów
5734
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
98631
https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=93220 tu juz leci dyskusja na całego. A co do capoirea już w tamtym poscie chyba to logicznie wytłumaczyłem. Skojarzcie ksywkę gościa który bił EDI słowo CAPOIREA dorzuccie grę TEKKEN 3 i juz wszystko jasne. Przedstawicielem capoirea w tekkenie3 był edi. Więc gość trenował SW ale na automatach do gier
Szacuny
16
Napisanych postów
938
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
22598
Wiesz panalbin, z tym Tekkenem to może być tak, iż gościu trenował capoeirę, i dlatego dostał ksywę Edi. A nie od tego, że jest maniakiem komputerowym... Poza tym wydaje mi się, że gość jednak coś trenuje. Może nie za długo, ale jednak. Katując tego gościa nie musiał walczyć tak, jak na sali treningowej... Poza tym trenując capoeirę (jeżeli tak rzeczywiście jest, a wydaje mi się że tak, biorąc pod uwagę to co pisali w prasie, iż napastnicy trenowali sztuki walki), gość nie miał za duzo okazji by wyrobić sobie odpowiednie nawyki uderzacza, bo tego tam się raczej nie ćwiczy... nie ma worków itp.
Pozdrowienia!
Szacuny
0
Napisanych postów
126
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
24544
Hej.
Też myśle ze koleś ze coś dostał.I to nie było nawet mocne pobicie.Przeciez nic mu sie nie stało.Ci co go nap*****lali wyraznie nie chciali mu zrobic wiekszej krzywdy.Ot dostał pare plomb i butów za "akuku" które komuś gdzieś zrobił.Normalka.
Pozdrawiam
Zmieniony przez - MartinV w dniu 2003-06-14 12:05:04