...
Napisał(a)
WITAM MAM MAŁY PROBLEM DZIS POSZEDŁEM SIĘ ŁADNIE WYLAĆ DO KIBELKA I SIE WYSTRASZYŁEM PONIEWAŻ NAJPIERW WYLECIAŁO TROSZKE CZERWONEJ CIECZY CHYBA KREW BO CO INNEGO NIE DUZO ALE JEDNAK ZAUWAŻYŁEM I POTEM DOPIERO MOCZ.... CZY KTOŚ MIAŁ COŚ TAKIEGO ???I PO CZYM BY TO MOGŁO BYĆ JADE TERAZ NA CLOMIDZIE ODBLOK PO BOLDKU CZYT O MOZE DLATEGO ??? I CZY TO NORMALNE / Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDZI
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
byc moze to nie byla krew, a mocny ciemny mocz, zaleznie od teg oco jesz, co pijesz i co bierzesz, same witaminy dosc mocno zabarwiaja mocz, zgromadzony np. po dlugim czasie w pecherzu dal w pierwszej chwili kolor az krwisty
obserwuj co bedzie dalej i wrazie co zostaje lekarz
obserwuj co bedzie dalej i wrazie co zostaje lekarz
"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."
...
Napisał(a)
Lekarz i tyle. Nie ma co się zastanawiać, gdybać. Na forum nikt Cię nie zdiagnozuje kolego.
I'll be back!
...
Napisał(a)
jw
jezeli to byla rzeczywiscie krew to marsz do dr bo to powazna sprawa
jezeli to byla rzeczywiscie krew to marsz do dr bo to powazna sprawa
It's not Revenge, It's Punishment!
...
Napisał(a)
w ktorym dniu clomidu jestes? rozpisz odblok, oraz natychmiast litr czystej wody wlewasz kolego i co godzine conajmniej szklanka 0,25l wody + te plyny ktore normalnie ida
oraz jak najszybciej do lekarza, sa trzy mozliwosci
-optymistyczna - dlugo nie lales, wczesniej malo piles i wzieles cos toksycznego - zageszczony ciemny smierdzacy mocz
-uszkodzone nery
-uszkodzona prostata (tu nie jestem pewien czy takie skutki moze to wywolac ale z logiki wynika ze tak)
oraz jak najszybciej do lekarza, sa trzy mozliwosci
-optymistyczna - dlugo nie lales, wczesniej malo piles i wzieles cos toksycznego - zageszczony ciemny smierdzacy mocz
-uszkodzone nery
-uszkodzona prostata (tu nie jestem pewien czy takie skutki moze to wywolac ale z logiki wynika ze tak)
...
Napisał(a)
przeziebiony pecherz tez moze owocowac krwia w moczu,
ostatnio moj kolega przeziebil sobie i lał krwią
a ze byl na bombie to spękany ostro byl czy to nie nerki -
na szczescie okazalo sie ze to zwykle przeziebienie pecherza
ostatnio moj kolega przeziebil sobie i lał krwią
a ze byl na bombie to spękany ostro byl czy to nie nerki -
na szczescie okazalo sie ze to zwykle przeziebienie pecherza
It's not Revenge, It's Punishment!
...
Napisał(a)
lecialo cos z uzywek do cyklu? pochlales troche? po ostrej sesji z woda w w roli glownej tez mozna siknac krwia, chocaz nie mam pojecia skad ona sie wtedy bierze
...
Napisał(a)
moze kamienie na nerach...tak czy inaczej lekarz i obserwacja moczu 

DreamChaser
...
Napisał(a)
tylko lekarzowi nie mow ze brales boldenon bo:
- nie bedzie kompletnie wiedzial co to jest
- zwali wszystko na sterydy i jako rozwiazanie problemu zaleci odstawienie
chyba ze trafisz na kumatego lekarza ale to mniej niz 5% szans
- nie bedzie kompletnie wiedzial co to jest
- zwali wszystko na sterydy i jako rozwiazanie problemu zaleci odstawienie
chyba ze trafisz na kumatego lekarza ale to mniej niz 5% szans
...
Napisał(a)
60thplace/CLOMID BIORĘ 6DZIEŃ / PIERWSZY DZIEŃ 100mg I przez kolejne 5 dni po 50mg no i nie powiem bo wczoraj wypiłem troszke ale nie zebym się na***ał lecz mi juz hulało troszkę ... więc nie wiem z boldkiem brtałem metę 200 z alchemi ale to klapa była do dupy meta
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!