SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wysokie SHBG, duzy problem

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 6309

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10838 Napisanych postów 48969 Wiek 27 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 57816
Witam

Testosteron calkowity 620 ng/dl

estradiol 38.33 pg/ml [11 - 43]

Prolaktyna 17 ng/dl [4 - 16]

LH 7.83 mIU/ml [1.7-8.6]

FSH: 3.22 mIU/ml [1.5-12.4].

FT3: 3.19 pg/ml [2-4.4].

FT4: 1.6 ng/dl [0.93-1.71].

SHBG 65,1 nmol/l [18,3 - 54,1]


mialem robione USG tarczycy, watroby, Insulina itp wszystko jest w normie. Czyli pewnie taka moja natura, endokrynolog chce mi dać TRT 100 mg prolo ew. Myslicie ze to pomożę ? Jestem zdesperowanym mam 32 lata libido zerowe i inne tego typu problemy. Dodam ze przy takim SHBG jest bardzo nisko testosteron wolny



Zmieniony przez - Aubameyang w dniu 3/4/2019 12:55:38 PM
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Ranking TOP10 spalaczy tłuszczu

Chcesz wspomóc walkę z niechcianym tłuszczem? Zastanawiasz się jaki produkt wybrać?

Zobacz ranking
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 6455 Napisanych postów 9621 Wiek 41 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 407794
To w szoku jestem i chce namiar do doktora! Bierz co Ci daje i na pewno odrzyjesz. Przy twoich wynikach na pewno berdziej by sie sprawdzily pochodne dehydrotestosteronu, ktorych teraz niestety nie ma w obigu aptecznym.

OnGear

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 40119 Napisanych postów 283661 Wiek 44 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1403960
Zacznijmy od tego ile masz lat ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10838 Napisanych postów 48969 Wiek 27 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 57816
32 lata
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 40119 Napisanych postów 283661 Wiek 44 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1403960
Ja wiem czy od razu htz ,osobiscie stawiam że winowajcą moze być tutaj prolaktyna
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10838 Napisanych postów 48969 Wiek 27 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 57816
miałem powtorke badan prolatyny u endo i mialem 12. Ogolnie zawsze podejrzewalem u siebie niski testosteron, ale robilem badania i zawsze wychodzil wysoko, az w koncu zrobilem SHBG i pozniej mialem po kilku miesiacach robiony znowu u endo i znowu tak samo wysoko wiec to nie pomylka. Endo dal mi clostilbegyt na 10 dni zeby zobaczyc czy mi przysadka dobrze pracuje i bylo OK.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rkarpinski Natural SFD Team
Ekspert
Szacuny 1620 Napisanych postów 56704 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 264177
Badałeś nasienie?

Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 6455 Napisanych postów 9621 Wiek 41 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 407794
Ale co w ogloe przy takiej prl zrobic??

OnGear

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10838 Napisanych postów 48969 Wiek 27 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 57816
Nie badałem nasienia, ogolnie mam problemy ze wzwodem


Zmieniony przez - Aubameyang w dniu 3/4/2019 1:38:59 PM
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 6455 Napisanych postów 9621 Wiek 41 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 407794
Te wartosci ktore podales nie sa jakies straszne. Nawt jesli globulina wiazaca hormony plcowe jest u CB wysoka, to nie powoduje drastycznego obnizenia twoich maskich chormonow. Tak jak Lodzianin pisal mozna by sie prl zainteresowc, ale tu bym pytal lekarza sugerujac podanie dostinexu. Jazeli wybirezesz ta droge wyboista, na nfz to i tak informuj jakie dawki przepisal. Niestety sie juz tu masakry zdarzaly co do dawkowania kabregoliny.

OnGear

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 6455 Napisanych postów 9621 Wiek 41 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 407794
Krzychu79
Te wartosci ktore podales nie sa jakies straszne. Nawt jesli globulina wiazaca hormony plcowe jest u CB wysoka, to nie powoduje drastycznego obnizenia twoich maskich hormonow. Tak jak Lodzianin pisal mozna by sie prl zainteresowc, ale tu bym pytal lekarza sugerujac podanie dostinexu. Jazeli wybirezesz ta droge wyboista, na nfz to i tak informuj jakie dawki przepisal. Niestety sie juz tu masakry zdarzaly co do dawkowania kabregoliny.

OnGear

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Hgh jaką firma

Bialko zestaw