Szacuny
2
Napisanych postów
138
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5177
witam!mam prosbe do fachowcowmoglby ktos rozpisac dietke redukcyjna dla mojej siostry?nigdy nie probowalem dowiadywac sie niczego o diecie i treningach kobiecych wiec gdy poprosila mnie o rade nie bardzo wiedzialem co odpowiedziec.ma 22lata,wazy 53kg,163 cm wzrostu.z gory dziekuje.pozdrawiam
Szacuny
1
Napisanych postów
187
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1868
Odpowiem tak jak każdy na tym forum "Nikt Ci tutaj diety nie ułoży" - poczytaj posty podwieszone. A moze poprostu posadź siore na kompie i niech czyta. 22 lata to chyba troche juz w głowie oleju ma.
Szacuny
0
Napisanych postów
113
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1365
a siostra cwiczy?niech obliczy zapotrzebowanie na kalorie ale przy tym wzroscie i wadze nie wyglada zle moze lepiej by zrobila zapisujac si ena fitness 2razy w tyg czy basen by uksztaltowac cialo...ja waze 4kg wiecej majac 3cm mniej i mysle ze nie ma na co narzekac;)choc tluszczu by sie troche zgubic przydalo;)albo polec jej codzienne godzinne spacery,brzmi banalnie ale pomaga.nie znam jej nawykow zywieniowych ale moglaby nie jesc np 1 porcji dziennej slodyczy jesli takowe konsumuje,mozesz zobaczyc jak ja sie meczylam z ulozeniem diety post nazywa sie prosze o pomoc przyulozeniu diety, ale ja trenuje i nawet jeszcze nie zaczelam jej stosowac,choc to moze byv jakas wskazowka i oczywoscie polecam wszystkie posty podwieszone,pozdr