Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
7
witam wszystkich jestem nowy na forum i dokladnie nie wiem czy pisze w prawidlowym dziale...
mam zamiar zakupic
-optimium natrition on whey gold 4545g
-dynamizen bcaa 200
-dynamize z-force
-peak speed
koszt preparatow jest dosc wysoki dlatego chcialem zapytac kogos kto ma wieksze doswiadczenie czy warto.. czy moze cos z powyzej wymienionych jest totalnie zbedne...
moze cos o mnie
-mam 23 lata trenuje od ok 3 lat. mialem paromiesieczna przerwe z powodu operacji oka obecnie trenuje 3 razy w tygodniu pon(triceps,klatka) sr (biceps,barki) pt (plecy) dziennie staram sie trenowac brzuch i przynajmniej z 20 min biegam pracuje w magazynie z napojami wiec tam tez duzo jest ruchu i przerzucania... co do diety uwazam ze jest ok jem ziennie barzo duzo miesa , warzyw i nabialu. z gory dziekuje za wasze podpowiedzi i sorry za bledy w pisowni...
Szacuny
3103
Napisanych postów
25079
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
415139
czochol
taa tylko jedzac duzo wiecej urosnie mi bas a tego niechce moje zapotrzebowanie to 3500 kcal minimum ale to bym musial caly bozy dzien nic nierobic tylko wpier...
masz jesc tyle zeby wystarczylo do budowy masy, a z tym zapotrzebowaniem to nie przywiazuj tyle wagi do tego,
ustal sobie jakies wartosci wyjsciowe b/w/t, obserwuj jak reaguje na to organizm i reguluj w/t tak zeby szla masa a nie podlewało
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
7
peak speed zestawienie guarany kofeiny rzenszeni bierze sie 30 min przed treningiem by miec obrego kopa ostatnio probowalem multipower red kick calkiem niezly uzy przyplyw enerki spokojnie mozna wytrzymac te 2-3 h na pelnych obrotach
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
7
ok goziny 10 2 bulki z kurczakiem jablko banan obia kolo goziny 15 smazona kura 500g o tego ser sojowy tufu okolo 1500g + ryz po silowni ryba gotowanaprzewaznie filezy z mintaja + puszka tunczyka ok godziny 18-19... kolacja to platki owsiane ok 100g banan i 250 g twarogu z oliwa z oliwek