...
Napisał(a)
witam co myslicie o tej proteinie.codziennie ogladam ja jak wracam z silki i zastanawiam czy 2 porcje tego cudenka w ciagu dnia zastapi mi branie glutaminy i bcaa.juz nie moge lykac tych kaps,a po tej glucie rozpuszczonej w szklance wody na czczo jest mi zwyczajnie mdlo.sklad dorianka zapowiada sie dobrze a sadzac po jakosci innych produktow[no pump]chce wierzyc ze to bialko jest rownie dobre.rodzaje bialek.Micellarna kazeina; Microfiltrowany concentrat i isolat bałek serwatkowych, nie denaturyzowane albumina, peptyd glutaminy.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- roznice miedzy odzywkami bialkowymi - wynikajace z ich skladu oraz technologii produk
- Dorian Yates Ultimate NOX Pump
- jeść słodycze i nie tyć-czy to możliwe
- objawy niskiego poziomu testosteronu
- Prezentacja produktów Iron Horse Series - 100% Pure Whey
- Lista osób w pierwszym teście IHS Burn&Shape + kilka informacji
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
w okresie okołotreningowym aminki są lepsze,po treningu jeśli już to izolat lepiej by się sprawdził
...
Napisał(a)
a moglbys polecic jakis izolat?ostatnio jadlem proteiny synta6 z bsn.dobre,ale lepiej mi smakowaly te uniwersala.znasz izolat jakiejs firmy amerykanskiej i zeby dobrze smakowal bo jak dobrze rozumiem izolat wchlania sie szybciej np.po treningu albo rano po przebudzeniu?a taki dorian jest dobry w ciagu dnia?
...
Napisał(a)
smalec pytalem o firme z ameryki sprawdzonej a nie watpliwej reputacji.jezeli podobny rodzaj proteiny o tej samej wadze kosztuje np. 100pln a drugi 200 to wedlug mnie musialy wplynac na to czynniki takie jak ;jakosc surowca i procesow technologicznych.moge sie mylic stac mnie na drogie suple dopiero od niedalekiej przeszlosci.wczesniej kupowalem olimpa i gowno z tego mialem.pozdro red twarz
...
Napisał(a)
Syntha 6 to nie jest izolat. Patrzyles na sklad? Zawiera od cholery weglowodanow dlatego tak dobrze smakuje. Jesli mowimy o bialku to dobrze wchodza bialka Optimuma, Champion Nutrition, MRM, SAN, NutraBolic. Warte uwagi. Poczytaj i wypróbuj napewno sie nie zawiedziesz. Witalmaxa nawet nie zamierzam probowac. Wole zjesc 200 gram tunczyka, przynajmniej mi na zdrowie wyjdzie.
Jesli chodzi o Doriana to jest to dosc ciekawe bialeczko. Sama konsystencja rozni sie od wszystkich innych bialek na rynku. Warte przetestowania ;)
Moim zdaniem DOBRA odzywka bialkowa jest lepszym antykatabolikiem niz wiekszosc reklamowanych aminokwasow.
Pozdrawiam
Jesli chodzi o Doriana to jest to dosc ciekawe bialeczko. Sama konsystencja rozni sie od wszystkich innych bialek na rynku. Warte przetestowania ;)
Moim zdaniem DOBRA odzywka bialkowa jest lepszym antykatabolikiem niz wiekszosc reklamowanych aminokwasow.
Pozdrawiam
NIE sądzisz, że masz ochotę dać mi SOGA?
W końcu Ci pomogłem :)
...
Napisał(a)
nie napisalem ze synta to izolat tylko ze ostatnio ja jadlem.ne stosowalem jeszcze izolatu ale ten dorianek mnie frapuje.dzieki za odpowiedz na temat firm.sog
...
Napisał(a)
optimum gold 100% whey jak dla mnie najlepsze białko, izolatu maja troszke gorszy samk od koncentatu jest to spowodowane procesem prodkucji, rano i po treningu najlpiej wypic izolat zastapi inne antykataboliki typu bcaa i glutamina poniewaz sam zawiera te aminokwasy w odpowiedniej dawce.
...
Napisał(a)
ale za to izolaty typu Nectary z Syntraxa sa pyszne
na masie przy dobrze zbilansowanej diecie zadne antykataboliki Ci niepotrzebne - zawodnikiem pewnie i tak nie jestes wiec tym bardziej, popijaj dobre bialko i bedzie gitara
tego Doriana sam wkoncu musze skosztowac
Zmieniony przez - Pitt Bull w dniu 2008-08-16 18:32:32

na masie przy dobrze zbilansowanej diecie zadne antykataboliki Ci niepotrzebne - zawodnikiem pewnie i tak nie jestes wiec tym bardziej, popijaj dobre bialko i bedzie gitara
tego Doriana sam wkoncu musze skosztowac

Zmieniony przez - Pitt Bull w dniu 2008-08-16 18:32:32
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Polecane artykuły