...
Napisał(a)
Co Pan sadzi aby brac kreatyne nonstop ale tylko przed treningiem siłowym,czyli np 3 razy w tyg, przed treningiem po 10-20 gram. i na tym koniec.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
bralem non stop przez pol roku 2 do 4 g rano na czczo ale ester etylowy, bylo ok.
co do mono to wyglada na to ze jednak jego skutecznosc jest sporo mniejsza, moze to wynikac zarowno z wysycania receptorow jak tez ze znacznych strat w zoladku /estry etylowe sa kapsulkowane wiec srodowisko zoladka juz nie odgrywa tu tak duzej roli jak przy mono. poza tym moje branie ograniczylem tylko do pory gwarantujacej mi pusty yozladek po calonocnej przerwie w jedzeniu.
pozdr
mc
ps
przy kreatynie wazne jest uzupelnianie mineralow
magnez , wapn jak i b6
co do mono to wyglada na to ze jednak jego skutecznosc jest sporo mniejsza, moze to wynikac zarowno z wysycania receptorow jak tez ze znacznych strat w zoladku /estry etylowe sa kapsulkowane wiec srodowisko zoladka juz nie odgrywa tu tak duzej roli jak przy mono. poza tym moje branie ograniczylem tylko do pory gwarantujacej mi pusty yozladek po calonocnej przerwie w jedzeniu.
pozdr
mc
ps
przy kreatynie wazne jest uzupelnianie mineralow
magnez , wapn jak i b6
IHS TEAM
...
Napisał(a)
Kreatyna jako trojfosforan prowadzi do zwiekszenia ilosci ATP w organizmie przez co mamy wiecej sily i "wytrzymalosci" na treningach. Jednakze czy naprawde jest sens robienia "faz ladowania" i spozywania kreatyny rano na czczo?
Glowne zapotrzebowanie na ten zwiazek pojawia sie przed treningiem (aby w czasie treningu moglo wytworzyc sie wiecej ATP), oraz zaraz po nim aby uzupelnic braki.
Wiec czy naprawde jest sens pchania w siebie "kretki" rano?
Pozdro
Glowne zapotrzebowanie na ten zwiazek pojawia sie przed treningiem (aby w czasie treningu moglo wytworzyc sie wiecej ATP), oraz zaraz po nim aby uzupelnic braki.
Wiec czy naprawde jest sens pchania w siebie "kretki" rano?
Pozdro
NIE sądzisz, że masz ochotę dać mi SOGA?
W końcu Ci pomogłem :)
...
Napisał(a)
wieć lepiej będzie wykorzystana kreatyna jak wezmę przed(niż rano) i zaraz po treningu.
Jeśli mam kapsy z olimpa tcm to ile czasu przed treningiem brać??
posiłek jem 1,5-2h przed treningiem
do tej pory brałem rano 9g cp a po treningu 4,5g cp i 2 caps. tcm
ale nie chce tego mieszać, WIĘC CO BRAĆ RANO/PRZED TRENINGIEM CP CZY TCM A CO PO TRENINGU(WIADOME, ŻE CP MA JESZCZE INNE SKAŁDNIKIE OPRÓCZ KREATYNY)??
(czy dawke np. 1kapsułka przed treningiem da jakieś efekt, czy mija się to z celem celem??)
Zmieniony przez - soulfreeq w dniu 2008-02-21 22:14:35
Jeśli mam kapsy z olimpa tcm to ile czasu przed treningiem brać??
posiłek jem 1,5-2h przed treningiem
do tej pory brałem rano 9g cp a po treningu 4,5g cp i 2 caps. tcm
ale nie chce tego mieszać, WIĘC CO BRAĆ RANO/PRZED TRENINGIEM CP CZY TCM A CO PO TRENINGU(WIADOME, ŻE CP MA JESZCZE INNE SKAŁDNIKIE OPRÓCZ KREATYNY)??
(czy dawke np. 1kapsułka przed treningiem da jakieś efekt, czy mija się to z celem celem??)
Zmieniony przez - soulfreeq w dniu 2008-02-21 22:14:35
...
Napisał(a)
na mnie dzialaja tylko duze dawki rzedu 20g dziennie
mowie o mono
bo cala reszta tych form w zalecanych dawkach to ewidentna lipa.
przynajmniej x 3 trzeba
... zeby byla bomba
Zmieniony przez - e-lite w dniu 2008-02-26 03:13:48
mowie o mono
bo cala reszta tych form w zalecanych dawkach to ewidentna lipa.
przynajmniej x 3 trzeba
... zeby byla bomba

Zmieniony przez - e-lite w dniu 2008-02-26 03:13:48
Poprzedni temat
Rwa kulszowa - problem podczas treningów
Następny temat
masło orzechowe na low carb,ale czy z orzec...
Polecane artykuły