...
Napisał(a)
czesc chcialem zapytac czy lepiej jest cwiczyc bicepsy 2xtygodniowo czy lepiej raz w tygodniu i wogule czy lepiej cwiczyc te partje miesni na ktorych mi bardziej zalezy 2xtydzien czy nie.Szczegulnie teraz jak jestem na cyklu stosuje nitrobolon apropo czy wystarczy 500g nitro na 1 cykl czy lepiej jeszcze dokupic 250g.stosuje nitrobolon 1,5tygodnia i niezaopserwowalem zadnych przyrostow narazie czuje tylko na treningu mocne napompowanie ale po treningu wszystko spada.Z góry thx za odpowiedzi
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
witaj. jaki jest twój staz??? jezeli masz juz to przynajmniej pół roku cwiczen to mozesz sobie pozwolic na cwiczenie dwa razy tygodniu kazdą partie..
:)
...
Napisał(a)
No nie wiem, niektore partie nie poradzą sobie z takim obicązeniem Pako.
...
Napisał(a)
mozna cwiczyc 1x w ty 2x w tyg wszystko zalezy od tego jaki masz staz i czy potrafisz tkai plan napisac.Sadzac po tym co biezesz nie zaczynasz cwiczyc, wiec chyba ok.
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
...
Napisał(a)
mozesz trenowac 2razy jednak ze srednią intensywnoscią nie taką jakbys trenowal je raz w tygodniu
...
Napisał(a)
moj staz to 1rok.i od tygodniowego treningu musze odjasc cwiczenia dolnych parti miesni poniewaz mak kontuzje kolana.chcialbym zaczasc cwiczyc 2xtyg.klatke i bicepsa bo na tych partiach mi najbardziej zalezy.co wy o tym sondzicie.aha i wracajac do tego nitrobolonu to wystarczy mi 500g czy dokupic jeszcze 250g co do dawkowania to musze dawkowac w dni treningu 3x10g a w dni nietreningu 2x5g bo mniejszych dawek nie czuje.czy moze lepiej dokupic odzywke typu hart mass?
...
Napisał(a)
ja to bym dokupil nawet 500g tego nitro, a co do treningu 2 razy w tygu klaty i bica to mozesz, tylko odpowiednio intensywnosc mniejsza 

...
Napisał(a)
klatka 2 razy w tygodniu przy założeniach masowych odpada.. lipton raz lepiej.
biceps 2 razy można - mała partia szybciej sie regeneruje ale z intensywnościa to nie przeszadzaj za bardzo..
Ale pameitaj ze wiecej nie znaczy lepiej ...
Nie bawił bym sie 2 razy/tyg partie skoro mase robisz ...
Ale wypróbować możesz sam ocenisz co i jak...
biceps 2 razy można - mała partia szybciej sie regeneruje ale z intensywnościa to nie przeszadzaj za bardzo..
Ale pameitaj ze wiecej nie znaczy lepiej ...
Nie bawił bym sie 2 razy/tyg partie skoro mase robisz ...
Ale wypróbować możesz sam ocenisz co i jak...
Polecane artykuły